Emigrantska politika ali okupacija Evrope?

Foto: TIGR

To vprašanje bi moralo biti povsem preprosto – v vsako tujo državo lahko vstopiš samo z ustreznimi dokumenti.

Trenutno vlada v tem osnovnem pogoju velik nered. Seveda ne za Evropejce – mi smo se dolžni legitimirati; mi smo dolžni spoštovati zakonodaje Evropskih držav; mi smo trenutno drugorazredni državljani, pa čeprav mi plačujemo obstanek posameznih Evropskih držav.

Nezakoniti prihodi se povečujejo – države pa ne ukrepajo. In vedno bolj se zdi, da nekatere to delajo z namenom uničiti Evropsko kulturo.

Prav nesramno se nam zdi, da moramo mi plačevati davke in skrbeti za  nezakonite pribežnike, ki pa to v resnici sploh niso – saj želijo živeti na naš račun in država, ki jo mi plačujemo, jim to omogoča.

Vsekakor pa smo mediji, ki o tem poročamo v manjšini – večina piše o ubogih beguncih, ki iščejo zatočišče. Za nas je to navadna laž!

Na Hrvaško se Slovenci odpravljamo na počitnice – zakaj bi torej kdorkoli želel v našo državo in ob tem še trdil, da je ogrožen?

Že nekajkrat smo o tem pisali – zdaj bomo še enkrat ponovili – na naših mejah ni beguncev, so zgolj izkoriščevalci socialnih sistemov.

Sanje prišlekov, da bodo živeli na naših žuljih, je potrebno takoj prekiniti.

Mi že tako težko živimo, saj nas nenehne leve vlade peljejo v pogubo in je zaradi tega vedno slabše. Gospodarstvo nazaduje, ker levičarji ne razumejo in ne znajo delovati gospodarno.

Na odgovorna mesta imenujejo nezanesljive, nestrokovne in na trenutek bi lahko rekli – neumne ljudi. Ti zgolj povečujejo administracijo in da ta preživi – si izmišljajo nove zakone – vse na škodo davkoplačevalcev.

To se mora prekiniti; vzpostaviti je potrebno red; zmanjšati brez potrebne podzakonske akte; osvoboditi staroselce skrbi, da so vedno v navskrižju z zakonodajo; zmanjšati uradniški aparat; omiliti davke; preprečiti zapravljanje našega denarja in vzpostaviti red na vseh področjih delovanja naše države – s tem mislimo tudi na varnost in na zavarovanje naše meje.

Niti ene točke teh naših zahtev ne najdemo pogodbi, ki jo je danes menda posredoval Šarec strankam za oblikovanje vlade.

Kje smo torej?

Kakšna je to demokracija, če se naše želje – želje volivcev, ne spoštujejo?

Mi menimo, da moramo še enkrat ponoviti vajo – ponovno na volitve in izvoliti ljudi, ki bodo spoštovali naše zahteve in pričakovanja.

Pa srečno, Slovenija!

Napisal: Mikki