V letošnji, 6. Božični bajki Slovenije, bo Mozirski gaj zasijal v 1,7 milijona prazničnih lučk.

Božična bajka Slovenija že danes vstopa v prihodnost – prihodnost, ki bo prinesla še več dobrih zgodb, prijetnih občutkov ter svetlobe upanja in solidarnosti za vse generacije. Ker vemo, da svetloba preganja temo in prinaša upanje, bo v Mozirskem gaju letos zasijalo še več luči, kot leta poprej. Prižgali bomo namreč kar 1,7 milijona lučk in s tem ponovno osvetlili celotni park.

  1. Božična bajka Slovenije bo svoja vrata odprla
    v soboto, 27. novembra, ob 16. uri.

Otvoritvene slovesnosti zaradi trenutnih razmer v državi ne bomo imeli. Zdravje in varnost naših obiskovalcev ter naše ekipe se nam namreč zdi pomembnejše. Vsekakor pa je naša največja želja, da bi vas tokrat z Božično bajko Slovenije lahko razveseljevali skozi ves december in prvo polovico januarja.

Kot vsako leto, tudi letos Božična bajka Slovenije ustvarja nove zgodbe. Priprave nanjo sicer potekajo po načrtih. Pridno smo delali vsak dan, zato bo Božična bajka Slovenije kmalu že v celoti postavljena. Ob koncu novembra vas bomo tako, če bodo to le dovoljevale razmere, povabili v prelepo pravljico, v kateri nas bosta večkrat obiskala tudi Miklavž in dedek Mraz. Prav tako se boste lahko sprehodili med nekaterimi stojnicami. Tudi tokrat se bodo v Mozirskem gaju predstavili naši stalni partnerji in lokalni obrtniki.

Božična bajka Slovenije bo sicer odprta od 27. 11. 2021 do 9. 1. 2022.
Vsak dan, tudi med prazniki in vikendi, od 16. do 21. ure.

 Obiščite torej Božično bajko Slovenije
in dovolite lučem upanja in medsebojne solidarnosti,
da vam napolnijo srce z lepimi občutki in srečo.