Supermarket Jager Mozirje

Uspešno smo odprli našo novo poslovalnico, Supermarket Jager Mozirje, Orožnova ul.1, Mozirje.

Poslovalnica Mozirje je 42.ta poslovalnica družinskega podjetja Jagros d.o.o. . V novi enoti na skupaj 4.200m2 površin kupcem nudimo vse od živil, svežega mesa, sveže pečenega kruha, do tehnike, gradbenih materialov, vsega za kmetijstvo, vrt in okolico in široko ponudbo tekstila in obutve priznanih blagovnih znamk.

Prireditve ob otvoritve se je udeležilo veliko število ljudi, za zabavo so poskrbeli Modrijani. Ob slovestni prireditvi je podjetje Jagros d.o.o. izročilo darilni bon v višini 1.000eur OŠ Mozirje in Vrtcu Mozirje, ki sta prireditev popestrila z manjšim kulturnim programom.

Družinsko trgovsko podjetje Jagros d.o.o. trgovine Jager tako nadaljuje širitev svoje prodajne mreže na področjih, kjer je potreba po tovrstni raznoliki ponudbi. V objektu je delo dobilo 30 zaposlenih, ki se bodo dnevno trudili izpolnjevati potrebe lokalnega prebivalstva.

Objekt je zgrajen po zadnjih modernih tehničnih in energijskih standardnih, z lastno gradbeno ekipo, velik poudarek je na lesu, ki je tudi gospodarski nosilec doline. V tekočem letu trgovine Jager nadaljujejo z investicijami v Hočah, Podčetrtku in Kamniku.

Kolektiv trgovin Jager danes šteje več kot 800 sodelavcev, v letu 2020 smo ustvarili 167 mio eur prihodkov in rast višini 14%. Podobno rast obsega poslovanja planiramo tudi za leto 2021.

Lep pozdrav,

 

Jagros d.o.o.

Prvomajska ul. 29,  3250 Rogaška Slatina

 

Boštjan Jager