Spoštovanemu Junckerju želimo, da ga slučajno ne zagrabi “išijas”, ko bo na pogovorih z Donaldom Trumpom

Foto: pixabay.com

Veliko smo že brali o zdravstvenih težavah, ki pestijo predsednika Evropske komisije – Jean-Claude Junckerja  – ima namreč “išijas”, ki se odraža na zelo neobičajen način, če smo odkriti.

Zdaj odhaja v Washington, da bi poprosil Trumpa, naj ne uvede carin za evropske avtomobile. Neuradno se govori, da Juncker v resnici nima nikakršnih zaresnih pooblastil in tudi ne uresničljivih predlogov, ki bi Ameriškega predsednika odvrnili od načrtovanega obdavčenja.

Zakaj nas to zanima – zato, ker imamo tudi v naši bližini tovarne, ki se ukvarjajo z proizvodnjo določenih avtomobilskih delov za poznane firme v Evropi – posredno bi takšne obdavčitve prizadele tudi našo Savinjsko in Šaleško dolino.

In prav zaradi tega srčno upamo, da v času pogovorov ne bi imel Juncker kakšen napad “išijasa”, saj njegovi napadi nenavadno vplivajo na njegov način obnašanja, premikanja in reagiranja.

Pri nas v Sloveniji še nismo naleteli na takšen primer – zato policiji to vedno obravnavajo, kot vinjenost in temu primerno tudi kaznujejo.

Je pa seveda vse mogoče – zato bi priporočili naši zdravstveni stroki, da se dobro poduči o Junckerjevemu zdravstvenemu stanju in da morda ugotovi, da je to res neke vrste “išijas”.

Tako bi tudi naši vozniki lahko imeli upravičen izgovor, zakaj dišijo po konjaku in zakaj imajo malo “telečje” noge.

Junckarju želimo res dobre pogovore – brez bolečin in v popolni zbranosti, kot naj bi to vselej veljalo za predsednika Evropske komisije.

Kakšen bo razplet in dogovor, bomo pa seveda spremljali – saj se gre tudi za obstoj naših dolin – Savinjske in Šaleške!

Napisal: Mikki