Občina Ljubno vas z velikim veseljem vas obvešča, da je Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Okonina obogatilo svoj vozni park z novim gasilskim vozilom GVC 1.

Novo vozilo znamke Scania, z Rosenbauer nadgradnjo, vključuje dodatno kombinirano električno orodje, ima kapaciteto 3.200 litrov vode in pogon 4×4, kar ga naredi idealnega za naše razgibane terene.

Predsednik PGD Okonina, Toni Novak, je ob tej priložnosti povedal:

»Zahvaljujemo se vsem, ki so prispevali k nakupu novega gasilskega vozila. Več kot 200 donatorjev, vključno z Občino Ljubno, podjetjem KLS Ljubno ter vsemi krajani Meliš in Okonine, je omogočilo, da lahko naše društvo ob svoji 85-letnici pridobi tako pomembno vozilo.«

Veselica ob 85-letnici društva

Ob tej posebni priložnosti vas vabijo na veliko veselico, ki bo v ponedeljek 24.6.2024 zvečer v Okonini, na čisto poseben dan, saj je v torek praznik, dela prost dan – Dan državnosti. Ponedeljek je tudi konec pouka, zato pričakujemo veselo in sproščeno vzdušje.

Za glasbo bo poskrbel ansambel Stil, ne bo manjkalo dobre hrane in pijače, za dodatno zabavo pa bosta poskrbela tombola in srečelov.

Še enkrat se iskreno zahvaljujejo vsem donatorjem za vašo velikodušnost in podporo. Se vidimo na veselici!

 

Spletno uredništvo

VIR: Občina Ljubno