Ko sprenevedanja nekaterih novinarjev ni moč spregledati!

Foto: TIGR

Kolumna

Ko se od javne RTV pričakuje objektivno poročanje lahko na tej televiziji vidimo vse drugo prej kot to! Ti novinarji, ki zadnje čase najbolj vpijejo o pritiskih na medije, jim sporočamo naj že enkrat pričnejo opravljati svoje delo kot se spodobi! Vsi bi radi neodvisno novinarstvo, še posebaj če ga moramo plačevati tudi proti naši volji! Ljudje svoje nezadovoljstvo čedalje bolj pogosto izračajo na različne načine. Nekateri tarnajo med kolegi, drugi med glednjem, tretji sploh ne gledajo več zaradi manipulacij ki so že več kot očitne vsakomur!

So pa tudi nekateri, ki svoj pogled predstavijo tem posameznikom! Tako je to storil tudi Jakob Grošl. Spodaj lahko vidite kaj je poslal Tanji Starič po zadnjih Odmevih.

Spoštovana ga. Tanja Starič,

voditeljica Odmevov!

Ob vašem včerajšnjem vprašanju predsedniku vlade glede  »kazni«  Jaši Jenullu vam posredujem misli, ki sem jih o tem poslal Amnesty International Slovenije. Prilagam tudi svoje širše razmišljanje o aktualnih temah.

Lepo pozdravljeni!

Jakob Grošl

Njegov pogled na trenutno dogajanje smo že objavili in ga ponovno lahko preberete TUKAJ!

Amnesty International Slovenija

Ob podpori Jaši Jenullu glede plačila stroškov varovanja razmišljam,  kolikšni so morebitni stroški varovanja protestnih shodov v podporo Ukrajini  –  ali ni opazna civilizacijska razlika med navedenimi shodi in petkovimi divjanji?

Če ni bil organizator Jaša Jenull, je edino pravilno, da objavite imena tistih »duhcev«!  Petkovi zborovalci lahko sedaj   Z VZROKOM   gredo protestirat v Rusijo.

Jakob Grošl

Ali se mnenja ljudi dotaknejo teh posameznikov si pa odgovorite sami…

Mikki