Kaj neki se dogaja v Gorenju – ni medijskih sporočil…

Foto: pixabay.com

Mediji imamo dostop do novic, ki so namenjene vam – bralcem. Trenutno vlada zatišje in ni nikakršnih Gorenjevih novih sporočil, ki bi bile pomembne za delavce.

Ker pa smo radovedni, smo povprašali delavce. Menda so pri plači dobili krizni dodatek, ki ga je dala država – in o tem niti beseda?

Dobiti bi ga morali že prej, pa je menda prišlo do nekakšnih zapletov zaradi božičnice ali nekaj podobnega. Potem pa se je menda nekdo pritožil – in so zdaj dobili.

Baba “čula” – baba rekla?…morda bodo pojasnili…pač nimamo pravih informacij, ker ne sporočajo.

Seveda ne vemo, kaj se je v resnici dogajalo – saj nas medijev niso obvestili, niti ni pojasnil na njihovi strani, ki je namenjena javnosti.

Kakorkoli že – delavci so zadovoljni, ker so nekaj dobili od države.

Nas pa kljub temu zanima – bi res dobili, če se ne bi nekdo pritožil? Seveda samo vprašamo, ker na njihovi strani za medije tega pač ne vidimo in ker zelo slabo o svojem delovanju obveščajo medije.

Prav nenavadno se nam zdi, da je njihova zadnja objava za javnost stara več kot teden dni in da ni omenjen ta dodatek, ki ga je menda dala država.

https://www.gorenjegroup.com/si/za-medije

Kako je s tem bodo pa morda pojasnili čez mesec dni? Ali pa se o tem ne sme govoriti, čeprav so ga bili delavci sila veseli? In zakaj bi o tem molčali – to je vendarle dobra novica za delavce?

Kakorkoli že – Gorenje dela, dobiva pomoč države in delavci to čutijo v svojih denarnicah. Menda malo pozno – pa kljub temu…

M. Lisjak