Medijski linč predsednika vlade?

Foto: https://www.facebook.com/

Leve stranke v Evropi in Sloveniji so začele medijski linč nad našim predsednikom vlade Janezom Janši.

S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi v tem sodelovali tudi nekateri naši poslanci, ki smo jih izvolili v Evropski parlament.

Foto: Romana Tomc

Največje kritike letijo s strani Fajonove in Novakove. Da bo slika bolj objektivna pa objavljamo tudi razmišljanje Romane Tomc, saj ostali mediji ne omenjajo njenega mnenja.

Takole je dejala:

Napadi na vlado Janeza Janše na nacionalnem in evropskem nivoju se vrstijo od njegovega nastopa dalje.

Za to politični nasprotniki uporabljajo najrazličnejše načine in preko svojih mrež, ki jih imajo spletene v tujini, o Sloveniji in aktualni vladi širijo sovražne informacije, diskreditacije in laži. Vse z namenom prevzema oblasti.”

S tem pa se gonja našega predsednika vlade seveda še ne bo končala. Kot pravi Romana Tomc sledijo še bolj pritlehna dejanja:

“V naslednjih dneh, predvidoma 4. marca, naj bi tudi v Evropskem parlamentu posebna skupina, ki deluje v okviru Odbora za državljanske svoboščine, pravosodje in notranje zadeve – LIBE, razpravljala o vladavini prava v Sloveniji. Skupino vodi nizozemska poslanka iz skupine Renew Sophie in t’Veld, ki je v javnem nastopu, na katerem je sodelovala skupaj z Blažem Zgago, napovedala uvedbo nadzora v Sloveniji.”

Če smo povsem odkriti – nič narobe z nadzorom – ali kot je rekel Janez Janša, naj pridejo pogledat kaj in o čem poročajo naše medijske hiše v času med 18. in 23. uro.

Potem pa naj še kdo reče, da so mediji ustrahovani!

Ves čas nabijajo, blatijo in lažejo – to pa še ni vse – so tudi v večini. Naj nam nekdo razloži kako lahko strahovlada vlada večini?

Nekaj ne bo držalo, kaj pa vi mislite?

Mikki