VOZI 0,0!

v Rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško so se odločili, da se Policistom pridružijo pri nacionalni preventivni akciji Alkohol, droge in druge psiho-aktivne snovi v prometu, ki jo vodi Javna agencija republike Slovenije. V ta namen so nam podarili kupončke za ogled rokometne tekme lige  prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in RK PPD Zagreb, ki bo 18.novembra 2018, v Celju.

V sklopu  akcije, ki jo bodo izvajali do nedelje, 11. novembra 2018, bodo pri kontrolah  prometa na celotnem območju Policijske uprave Celje, tistim voznikom, ki jim bo alkotest  pokazal 0,00 in ki bodo izpolnjevali vse pogoje za varno in odgovorno vožnjo, podelili kupončke za ogled tekme.

V petek, 9. novembra 2018, se jim bosta v Celju, na Aškerčevi ulici, pri preventivnih aktivnostih, med 18. in 19. uro, priključila dva igralca Celja Pivovarne Laško, Gal Marguč in Matic Grošelj. Odlična mlada rokometaša, bosta odgovornim voznikom delila vabila na tekmo in jih spodbujala k spoštovanju letošnjega mota nacionalne preventivne akcije:

Sprejmite trezno  odločitev  in  ne  sedite  za  volan pod vplivom alkohola, ker ALKOHOL UBIJA.

Prijazno vabljeni,