levo Ludvik Petrič, desno Bojan Šipek, VIR: VIR: Policijska postaja Šentjur 

Z jutrišnjem dnem vodenje Policijske postaje Šentjur, po pooblastilu načelnika policijske postaje, prevzema Bojan Šipek, ki je svojo policijsko pot kot policist začel na Policijski postaji Laško, kjer je vrsto let opravljal tudi dela vodje policijskega okoliša. Zadnjih 8 let je kot pomočnik načelnika delal na Policijski postaji Šentjur.

Dosedanji dolgoletni načelnik Policijske postaje Šentjur Ludvik Petrič, za katerim je dolga in uspešna policijska pot,  se s 25. julijem 2024, upokoji. Danes je imel zadnji delovni dan. V tem mesecu je dopolnil tudi  40 let policijske kariere.  Ludvik Petrič je kot policist pripravnik službeno pot začel na Policijski postaji Celje, jo nadaljeval v Šentjurju, kot pomočnik komandirja in komandir, tri leta je kot inšpektor za posebne naloge delal v takratnem Uradu načelnika, zadnjih 25 let pa je uspešno vodil Policijsko postajo Šentjur.

Primopredajo sta opravila v prisotnosti Marka Rožeja, vodje Sektorja Uniformirane policije Policijske uprave Celje, ki nadomešča direktorja policijske uprave. Ob tej priložnosti se je Marko Rožej dolgoletnemu načelniku  Ludviku Petriču zahvalil za predanost policijskemu delu in za vse uspehe, Bojanu Šipku pa zaželel vse dobro na novi poti.

 

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska postaja Šentjur