V Žalcu vozniku brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo

VIR: Policija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 351 klicev občanov. 79 klicev je bilo interventnih.

28 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali tri prometne nesreče lažjimi telesnimi poškodbami  in štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

V Žalcu so policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

V Celju je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, iz katere je storilec ukradel 3700 Eur.

Na Ljubljanski cesti v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v parkiran osebni avto.

Celjski policisti so obravnavali tudi tatvino registrskih tablic iz osebnega avtomobila.

Na počivališču Lopata so celjski policisti obravnavali tatvino 300 litrov dizelskega goriva iz parkiranega tovornega avtomobila.

Na Polulah je prišlo do eksplozije manjše plinske jeklenke, v kateri se je ena oseba telesno poškodovala. Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila v zvezi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Nedovoljen prehod državne meje                                                                                         Včeraj, nekaj po 15. uri, so policisti Policijske postaje Rogaška Slatina ustavili voznika osebnega vozila, državljana Črne gore, ki je v vozilu prevažal sedem državljanov Turčije. Vozniku so policisti odvzeli prostost zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države po členu 308. Kazenskega zakonika. Postopki s tujimi državljani in voznikom so še v teku.

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska uprava Celje