Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 250 klicev občanov. 54 klicev je bilo interventnih, 2 nujna

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali 2 prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 10 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

Okoli 14. ure so bili obveščeni o požaru v Velikem Vrhu, na območju Šmartnega ob Paki. Ogenj je v celoti uničil gospodarsko poslopje. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi samovžiga sena.

V zadnjih 24. urah so obravnavali tri tatvine vozil.

Na Teharjih je neznanec včeraj ukradel osebno vozilo Renault Megane. V Javorniku, na območju Raven na Koroškem pa moped, znamke Longjia Firefox.

Danes zjutraj so bili obveščeni še o tatvini osebnega vozila znamke BMW 530 D. Storilec ga je ukradel s parkirišča stanovanjskega bloka v Zrečah.

Na Prevaljah je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel več električnega ročnega orodja.

V Velikem Širju so obravnavali tatvino. Medtem, ko je bila lastnica v bližini počitniške hišice, je neznani storilec vstopil v prostore in ukradel nakit in gotovino.

Danes, okoli enih zjutraj, so bili obveščeni o vlomu v bencinski servis v Mozirju. Storilec je ukradel nekaj cigaret in energijskih pijač.

 

 

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska uprava Celje