Reklamni videoposnetek, ki ga je za nedavno objavila stranka Levica, je več kot očiten dokaz, da se bližajo evropske volitve. V glavni vlogi je Luka Mesec, ki spodbuja vožnjo z vlakom, čeprav vsi vejo, s čim se vozijo, da pa je vse skupaj še bolj ironično – promovirajo “varnost”, in tako prav tisti, ki podpirajo ilegalne migracije.

Promoviranje vožnje z vlakom, medtem ko je bil večkrat opažen v luksuznem avtomobilu. Predavanje o varnosti, čeprav so v Levici goreči zagovorniki ilegalnih migracij in – zelena barva namesto komunistične rdeče? Tako je, bližajo se evropske volje, Levica pa očitno išče izhod v sili.

Stranka Levica je očitno ugotovila, da mora ubrati drugačno pot, da bi dobila še kakšen dodaten glas na evropskih volitvah. Objavila je novi reklamni videoposnetek, ki pa je poln kontradikcij. V glavni vlogi je Luka Mesec, ki stopa z vlaka s sendvičem v rokah, ob sprehajanju po ulici pa gre opaziti ogromen reklamni pano zelenih barv, na katerem piše “varnost”.

Zdi se, da je minister za delo, družino in socialne zadeve želel javnosti pokazati, da je tudi on “eden izmed nas”, vozi se z vlakom in je sendviče. Koga zavaja Luka Mesec, ko pa javnost ve, da se je vozil z avtomobilom znamke BMW, sodeč po pisanju portala Preiskovalno pa je njegovo ministrstvo še pred kratkim kupilo vozilo znamke Audi?

 

 

Spletno uredništvo