V Velenjki nov format trgovine SPAR

SPAR Slovenija bo v četrtek, 29. avgusta, ob 9. uri, v nakupovalnem centru Velenjka odprl svojo prenovljeno trgovino v novem formatu. Ob tem so pripravili dogodek za kupce, ki so trgovino že pogrešali.

 Podjetje SPAR Slovenija je v dveh mesecih in pol prenovil obstoječo trgovino, ki ima sedaj podobo hipermarketa SPAR. Investicija prenove je znašala 900 tisoč evrov in je zajemala spremembo formata trgovine ter prenovo notranjosti trgovine skladno z novim konceptom, ki ga uvajajo v vse svoje trgovine SPAR.
Hipermarket SPAR Velenjka se po novem razprostira na skupaj 1394 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo skrbelo 30 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave z lesenim kozolcem, kjer so na voljo le izdelki slovenskih pridelovalcev in je postavljen v ospredje trgovine. Poleg njega so na novo urejeni oddelek kruha in peciva, ki ima tudi samopostrežni del, ribarnica s svežimi in zamrznjenimi izdelki, delikatesa ter mesnica. Posebno mesto v trgovini imajo tudi izdelki alternativne prehrane ter široka ponudba izdelkov BIO.  Na voljo je tudi dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene tople jedi, sendviči, solate in sladice, ki jih sveže pripravljajo v trgovini in se jih preprosto odnese s seboj. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Ob prenovi pa niso pozabili tudi na energetsko varčnost, saj je uporabljena varčna LED-razsvetljava.

Trgovina v novem formatu bo kupcem v nakupovalnem centru Velenjka odprla svoja vrata ob 9. uri. Za obiskovalce bo organiziran zabaven program, ki se bo odvijal v dopoldanskem in popoldanskem času. Obiskovalce bo vseskozi zabaval DJ Dejan, poskrbljeno pa bo tudi za zabavo otrok.

 

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR VELENJKA:

PON–PET: 9:00–20:00; SOB: 8:00-20:00; NEDELJA: 9:00 – 15:00

 

OTVORITVENA ZABAVA:

Od 9.30 do 13.00

  • glasba z DJ Dejanom
  • merjenje krvnega tlaka in sladkorja v krvi
  • maskota Sparky in animacija z baloni
  • Kolo sreče

Od 16.00 do 19.00

  • glasba z DJ Dejanom
  • Pika Flika čara in obraz poslika
  • Spinova plesna animacija z Mojco Robič

 

Vljudno vabljeni!