Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 288 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo nekaj čez 18. uro obravnavali v Gubnem. Mladoletni voznik kolesa z motorjem, ki je vozil neregistrirano vozilo po levi strani vozišča, je trčil v voznika traktorja, ki je pravilno pripeljal nasproti. V trčenju se je mladoletni mopedist hudo poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

Na območju Prevalj so včeraj dopoldne obravnavali nesrečo. Čreda govedi je poškodovala ogrado pašnika in pobegnila. Ko sta jih lastnik in lastnica kmetije poskušala spraviti nazaj na ograjen pašnik ju je napadel bik in oba poškodoval.  

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi na območju Vojnika. Pri spravilu sveže trave se je na razmočenem terenu prevrnil traktor z nakladalko, pri čemer se je huje poškodoval 69-letni traktorist, ki so ga v nadaljevanju s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor.

Na Prevaljah so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel okoli 15 steklenic žganja.

Z osebnega vozila parkiranega na Milčinskega ulici v Celju je neznani storilec ukradel obe ogledali in zadnji spojler.

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska uprava Celje