Slovenec čas je, da se nam pridružiš!

Vse kar imamo, imamo v najemu za čas svojega življenja!

Prihodnost pripada  mladim, našim otrokom in potomcem. Naša je sedanja odgovornost, da bodo mladi v Sloveniji imeli perspektivne delovne  možnosti , pošteno državo in ohraniti jim moramo zdrave življenjske pogoje.  Ali obstoječim politikom še lahko zaupamo  to enkratno odgovornost?

 Seveda ne, Slovenija je bila preveč okradena.  S krajami  so posamezniki nesramno obogateli, denar  shranili v tujini, da bi ohranili privilegije pa še posredno vplivajo na državno oblast. Sodstvo   deluje  pristransko  in do naroda neodgovorno. Vidimo, da posledično razpada zdravstvo, policija, vojska in tudi pokojninski sklad se bo ob takem vodenju prej ali slej zrušil…Ne zgodi se pa nič, nihče še ni vrnil nepošteno nagrabljenega denarja, nihče od teh ni bil obsojen, nihče na LB ni odgovarjal za izgube…  Sodišča takih ne obsodijo temveč neodgovorno zavlačujejo postopke tako da zadeve zastarajo. Davkoplačevalski  denar se  (pod takimi pogoji) lahko naprej neodgovorno zapravlja, toda do kdaj še…zagotovo ne dolgo! Bomo tem pijavkam dali še eno možnost na volitvah? Potem bo gotovo prepozno!

Preveč je že bilo raznih poskusov in zavajanj!

Sedaj je napočila odgovornost vsakega od nas, da o tem trezno razmislimo in se  na volitvah razumno  odločimo, da te povezave, ki povzročajo  hiranje države  dokončno PREKINEMO.   

Domovina je ena, nam vsem dodeljena …tudi našim prihodnjim rodovom!

Če je tudi Vas vznemirilo razmišljanje na levi strani in vam ni vseeno kako bomo živeli v prihodnje, potem pridite v:

Dom krajanov Šentilj, v petek 23.2.2018, ob 18.00 uri

Pogovarjali se bomo o perspektivi Slovenije  in prisluhnili  težavam v vašem kraju in občini.

Problematiko  bomo skrbno beležili in skupaj iskali možne  rešitve  za reševanje problemov v prihodnje.