Še nekaj dni in 6. Božična bajka Slovenije bo odprla svoja vrata.

Prihaja najlepši čas v letu – adventni čas, in z veseljem sporočamo, da ta v Mozirski gaj letos ponovno prinaša tudi Božično bajko Slovenije. Tokrat že 6. po vrsti.

6. Božična bajka Slovenije bo odprta od sobote, 27. 11., do vključno nedelje, 9. 1..Vsak dan, tudi med prazniki in vikendi, od 16. do 21. ure.

Ker vemo, da svetloba preganja temo in prinaša upanje, bo v Mozirskem gaju letos zasijalo še več luči, kot leta poprej. Prižgali bomo namreč kar 1,7 milijona lučk in s tem ponovno osvetlili celotni park.

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos potrudili, da smo v sodelovanju z Ano Bertić in njeno ekipo iz Time4Tales, ustvarili nove svetlobne zgodbe, ki vas bodo zagotovo očarale. Nova, letos še posebej lepo okrašena točka Božične bajke Slovenije, je tako očarljivi Zeliščni vrt. Pri vhodu pa vas bo pričakal ogromni adventni venec. Vile so v Začarano vas prinesle kup pisanih luči, saj si tokrat želijo živahnosti in veselja. Božiček pa si je v kašči pri vhodu našel novi dom. Med vikendi nas bo obiskoval, občasno pa ga bo nadomestil Miklavž.

Kaj vse vas še čaka v Božični bajki 2021/2022, boste morali odkriti sami. Vsekakor ponovno obljubljamo nepozabno, pravljično doživetje.

PTC pogoj za obisk zunanjih površin parka zaenkrat ni potreben, preverjali pa ga bomo pri nudenju vseh storitev v Mozirskem gaju. Torej za koriščenje gostinske ponudbe in uporabo notranjih toalet.

Narediti si ta čas še bolj pravljičen. Obiščite Božično bajko Slovenije in dovolite lučem upanja in medsebojne solidarnosti, da vam napolnijo srce
z lepimi občutki in srečo.