Pavel Rupar: Zlatko Zlatan Čordić..

Foto: Vir:. Facebook.com

“Človek za tega provokatorja res ne ve ali ne nor ali pa le pokvarjen. To, kar počne po naši Sloveniji res zahteva premislek, kaj žene tako osebo v dejanja, ki za normalno življenje v svobodni državi, niso povsem običajna! Nasprotno: marsikje bi mu zdaj že odprli vrata psihiatrije ali pa še bolje zapora! Da je pri nas še vedno spuščen in »svoboden« gre njegova zahvala sistemu , kje v institucijah, kot so policija, državno tožilstvo in sodišča delujejo posamezniki, ki ga potrebujejo za svoje delovanje skupaj in s pomočjo medijev, ki ga propagirajo in tudi izkoriščajo za lastno prevlado, spodkopavanja demokracije ter sejanje jeze in sovraštva med nami! Ker takrat, ko delaš razdor med ljudmi, najlažje vladaš! Ne le v Starem Rimu, tega se je najbolj zavedal Hitler, Mussolini, Stalin in Tito..

Zaltko Čordić je in bo v Sloveniji vedno tujec! Ne zato, ker je otrok priseljenih staršev, ki smo jim tu hočeš nočeš dali delo in lepo življenje pač pa zato, ker njegovo provokativno življenje med normalnim prebivalstvom nikoli ne bo dobilo podpore! S svojimi izpadi ne daje nič dobrega svojim sonarodnjakom pa tudi drugim prišlekom iz nekdanje Jugoslavije, ki so jih naseljevali sem zgolj za počasni prevzem Slovenije, kot so to počeli komunisti v Istri, Italijani na Primorskem, Sovjeti po Baltiku  in Nemci z raznarodovanjem prebivalstva na območjih, kjer so želeli z nataliteto prevladati avtohtono prebivalstvo! No, v Sloveniji jim to ni uspelo, pravi čas smo se namreč uprli Jugovini in norim komunistom, ki pa so še kako prisotni!

 

Zaltko Čordiću!

S svojimi dejanji povzročaš sovraštvo, tega se dobro zavedaš! Iz tega koncepta trdim, da nisi nor pač pa pokvarjen!! Da te plačujejo prej omenjeni je vsem jasno! In najbrž te za tvoje packarije zelo dobro nagrajujejo! To, kar si storil za največji praznik kristjanov  na naši slovenski zemlji je popoln polom vzgoje tvojih staršev, tvoj osebni padec in poraz iz moralnega in etičnega vidika, tvoj konec!! Če si se želel pokazati kot nekdo, ki trpi, kot je Kristus, dovoli in sprejmi trpljenje do konca, kot ga je On! Dovoli, da te jaz osebno pribijem na križ! Le tako boš morda dojel, kaj so bolečine, kaj je ponižanje in kako je Jezus trpel pred tebi podobnimi ljudmi tistega časa! Dokler pa s takimi pokvarjenimi dejanji ponižuješ nas kristjane, vernike v Boga in sveto trojico pa si zmazek dostojanstva in popolna sramota  svoji narodnosti, Srbom, Bosancem in muslimanom, za katerega se izdajaš, kot njihov pripadnik! Še več: si povzročitelj gneva nad tabo, kriminalec, ki spodbuja sovraštvo do tujcev in tu živečih ljudi , priseljenih od drugod pa čeprav je večina njih delovna, mirna in prijazna! In jih imamo radi, oni pa nas! Si Satanovo dete, ki seje nemire med kristjani in pripadniki drugih veroizpovedi, si navaden in ničvreden »glumac in plačanec« norih skupin, ki se na tak način borijo vzpostaviti vladanje in nadaljevanje levičarskega  prilaščanja denarja in naše svobode!

Če misliš, da si heroj in frajer si morda le za tiste norce, ki so sami podobni tebi pa vseeno pametnejši ali pa premalo nagrajeni za taka dejanja! Ko sem pred dnevi na enem od omrežij napisal svoje videnje tvoje pokvarjenosti, so se oglasili  levičarski kamaradi in me napadli, češ, kakšen kristjan sem, ker sem napisal resnico o tebi! Nič koliko zgražanja levičarjev, seveda fejk pod profili brez slik in komunistov za njimi, me je učilo o morali in krščanski vzgoji. Niso kritizirali tebe pokvarjenec, niso napisali, da si zgubil kompas, ne! Nam kristjanom so očitali jezo, ker smo ti povedali, kaj si!! Veliko vas je še, preveč za mirno in dostojno življenje v Domovini!Pokvarjeno do konca!

Hvala Bogu si za večino žal odpadnik, si sramota a po drugi strani boječa oseba, ki je pogumen le, če ima za seboj mafijo, kriminalce in somišljenike! Tipično za levičarje, socialiste, komuniste.. Če bi jih ne imel si prvi, ki bi bežal, se skrival in na kolenih prosil odpuščanja! Sebi si nakopal toliko jeze in gneva, da te tudi križ, s katerim si se delal norca iz nam svete Velike noči, Jezusovega trpljenja in vstajenja in nas , ki verujemo, nosil do konca življenja noč in dan, ne bo opral greha!! Mi bomo za usmiljenje Boga za tvoja dejanja molili zate, ti in tebi enaki bi v nasprotnem primeru najbrž morili, pobijali, kot v zgodovini že!! Svoje dostojanstvo bomo kristjani in Slovenci do tebe , tu živeči tujec in antikrist, izrazili na miren način s sklenjenimi rokami v molitvi in prošnjami zate in tvoje podpornike!

Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

Pa ne le zate, tudi za policijo, sodišča, državne tožilce in levičarko-komunistične pripadnike strank in njihove voditelje, da nad njihovimi proti slovenskimi dejanji, ne bo prehude kazni! In verjemi ti in tvoji donatorji: prosili boste na kolenih odpuščanja, ko boste nosili tiste križe, ki vam jih bo naložil narod in Bog ne daj On sam!”

Pavel Rupar