Pavel Rupar: Je Aleksandra Pivec podobna Ljudmila Novak?

Foto: Tigr

Naj takoj povem, da nikakor! Ne po videzu, ne po izobrazbi, še manj po političnem delovanju! Ne vem, če mi je dovoljeno , da naredim primerjavo med obema a zato niti ne bom nikogar ali nobene spraševal! Ocena je moje mišljenje in vseeno mi ali se kdo strinja s tem ali ne. Je pa resnica, kar bom napisal..

Aleksandra Pivec mi je tudi kot ženska všeč. Najmanj pomembno! Bolj pomembno je dejstvo, da je stranko Desus prevzela v hudi konkurenci z največjim »luzerjem« v politiki zadnjih dvajset let, Karlom Erjavcem! Vedeti moramo, da je bil Desus ves čas delovanja skriti adut levičarjev, skrajnih levičarjev in ustanovljen za slepilo upokojencev, ki jih je v volilnem slovenskem telesu tretjina! Vsakršna ugibanja laikov, ali morda vendarle ne delujejo v interesu upokojencev in njihovemu boljšemu življenje  so bila le tiščanje glave v pesek in beg pred resnico! Nikoli!! Delovali so izključno za interese Kučanovega podzemlja in klana in dediče komunističnega režima, ki se je vsa leta z denarjem napajal in bogatel ter redil posameznike! Aleksandra »Velika« je to seveda ves čas vedela in ni ji zamerit tega, ker od tega ni imela nobene koristi!

Je pa njena modrost pripeljala Desus v Janševo koalicijo, občutek je bil, da gospa skupaj s poslanci obrača stranko upokojencev v desno! Pa ni bilo tako! Le sodelovala je z vlado in bila njen sestavni del! Vse dokler Kučanovi podrepniki niso opazili, da tako pač ne bo šlo in ji zrežirali afero, ki je v primerjavi z Veselovo  mačji kašelj.. Nikoli se ni opredelila kot desničarka, to so si ljudje zaradi podpore desnih poslancev in pritiska ter svinjarij levičarjev, ki so jih izvajali zoper nje, ustvarili sami! Tudi sedaj se ne opredeli, videz daje kot sredinska, sem in tja pokaže dejanja, ki vendarle opozarjajo, da si želi volivce SAB, Desus, LMŠ in SMC pripeljati v svojo ,novo ustanovljeno stranko! Torej na levi politični pol..

Pa poglejmo še karakter Ljudmile Novak!

Gospa, ki je bila županja Moravč in tudi poslanka v DZ in v Svetu Evrope se je vedno jasno izražala za desničarsko političarko, ki deluje v konzervativni SKD in kasneje v Nsi! Tega ni nikoli tajila, niti skrivala, kot je spretno in modro počela Pivčeva! Če je bilo po eni strani delovanje Pivčeve rahlo skrivnostno, delovanje Ljudmile Novak ni bilo nikoli! Vsaj ne zadnjih deset let! Če se po eni strani Novakova izkazuje, kot zagovornica vrednot krščanske demokracije in desnih strank po drugi podira vse standarde desničarke z napadi na predsednika vlade Janeza Janšo! Videti ga ne more, iskreno povedano! IN SDS tudi ne!! Njeno delovanje je pritlehno, podpirajo jo levičarski MSM mediji, ploskajo ji tudi ultra fašistični levičarji! Deluje slabo, ker ne more skriti svoje jeze in sovraštva do desnih politikov in deluje bolj levo, kot to počne Luka Mesec! Preprosto tako osebo komunisti rabijo, ker še vedno dokaj velikemu številu desnih volivcev slepi oči in jih bega! Zato ji levičarske ankete RTV, POP TV in drugih medijev izkazujejo veliko hvalo in jo celo uvrščajo na prva mesta priljubljenosti.. Ker jo »delajo« za mešetarjenje , kot so«delali« Desus.. Nikoli ne veš, kje je zares..

Povzetek: Če po eni strani Aleksandra Pivec posega v levi sredinski prostor, kjer je deloval Desus in delujejo zgube koalicije KUL, Ljudmila Novak s podporo levičarjev ostaja trdno na desni zgolj za slepljenje ljudi! Če prva jasno pove, da deluje za povezovanje vseh, slednja odgovarja, da z Janšem ne bo šla nikoli v koalicijo! Pivčeva ne izključuje nikogar! Če Aleksandra deluje z javnimi dejanji s ciljem  združiti izgubljene volilne glasove levičarjev KULa, Ljudmila to počne pritlehno z desnimi volivci pod videzom  krščanskega prepričanja a z goljufivimi nameni! Juda Iškarjot v ženski podobi!

Zato bom jasen: Aleksandra Pivec je bilaz in v Desusu ideološko na levi in tudi po prevzemu Desusa tega ni skrivala! Njen zasuk na desno je bil zgolj interes povezovanja in delovanja v vladi! Zato so jo “likvidirali”! Tega Ljudmili Novak ne bodo storili nikoli, ker je idealna za slepitev desnih volivcev, rušenja Tonina in Nsi, ki  uspešno in dobro deluje v vladi Janše! Stavim, da jo bodo levičarji na skrivaj ali pa celo javno podprli tudi kot kandidatko za predsednico države! Zato, ker uspešno nagaja Janši! Tega Pivčeva nikoli ni in ne bo počela! In bistveno? Aleksandra Pivec na levici ne bo nikoli priljubljena, ker pobira glasove levih, vsaj zdi se tako, da pes tja taco moli.. Zato je njena stranka mnogo bolj koristna za desne, če deluje na drugem političnem polu! Ljudmila Novak pa je nevarna Nsi in desnim strankam, ker jih spretno, s podporo komunistov-levičarjev, želi speljati proč od Janše! Zato pustimo delovati obe a odprimo oči, kritizirajte pa vedno potuhnjene, zahrbtne in hinavske politike in političarke! Če mi Aleksandra Pivec nikoli ni delovala taka pa mi  Ljudmila Novak od prvega dne, ko sem jo spoznal..

Pavel Rupar