Pavel Rupar: Dejanja, ki jih promovirajo levičarji, so strah vzbujajoča!

Foto: Vir:. Facebook.com

Manifestacije nasilja, ki jo zborovanja in nesmiselno hujskanje pri tem vidimo slišimo in vidimo, so zaskrbljujoča! Kdor koli se vsaj malo zanima za zgodovino vidi, da so čista kopija predvojnega početja Črnosrajčnikov in Rjavosrajčnikov nastajajočega nacizma, ki je za sabo v drugi svetovni vojni prinesel trpljenje, razdore, pogrome in smrt milijonom ljudem! V takratni Kraljevini Jugoslaviji ni bilo nič drugače! Razlika je le v temu, da so se posamezne skupine upornikov uprle temu, medtem, ko so socialisti in komunisti z njimi paktirali! In se od njih nasilja tudi naučile in našo veliko žalost tudi prenesle na po vojni rojene rodove, ki so bistveno slabši, mnogo bolj sovražni in sprevrženi! Upravičeno nas lahko skrbi..

Na protestih že dolgo ne gromijo proti ukrepom za preprečevanje okužb s Covid 19, to je bila do nedavnega zgolj maska pred resničnimi zahtevami, ki jih izražajo sedaj! Gre za pozive k smrti, razgrajanju, rušenju in uničevanju premoženja, po ponovnem prevzemu in nacionalizaciji vsega, kar smo si z delom pridobili in pozive k nasilnim bojem, revolucionarnem prevzemu oblasti, ki je po končani morilski vojni prevladala med vladajočimi komunisti pod vodstvom slovenskih morilcev Kardelja, Mačka, Ribičiča, Kidriča in diktatorjem Josipom Brozom Titom! Narodu so prinesli mnogo več gorja, kot vsi napadalci na morilci med drugo svetovno vojno skupaj!

Pojavi, ki jih beremo na transparentih in pozivom k umorom in smrti posameznikom, rjovenje vodilnih govorcev, ki ščuvajo ljudi k nasilni revolucije, zažiganje knjig in stolov in odkrite sovražnosti do nas, ki komunizem zavračamo in smo demokratični in drugače misleči od teh hord nasilja vzbujajo strah pred množicami v sovraštvu in nasilju vzgojenih udeležencev! Strah toliko, ker nam je vsako življenje dragoceno, ker zagovarjamo svobodo govora in življenja ter dela in priznavamo rezultate na več strankarskih volitvah in procesih ki jim sledijo! In strah, ker jih ščiti Tožilstvo, del Policije in Sodstvo! Nikoli pa ne bomo priznali »demokracije« , ki  za te levičarske nasilneže komunizma obstaja le takrat, kadar vladajo sami, drugi smo pa demokraciji le za okras in fasado! Hvaležni smo, ker ves demokratičen svet to podpira in se v vsakem napadu, ki ga naši, slovenski protagonisti nasilja in komunizma najprej zanetijo v tujini s svojimi plačanci proti predsedniku vlade in nam Slovencem, odkrijejo dokaj hitro! Zahvala gre naši diplomaciji, ki jo vodi dr. Anže Logar in vsem, ki prepričujemo znance, da je stanje pri nas drugačno!

Nasilje se bo zagotovo stopnjevalo in okrepilo! Če smo bili veseli razkritja Non–paper afere, ki so jo SD-jevci in njihovi Črno srajčniki s Tanjo Fajon na čelu preko Bosanskih komunistov plasira v Evropo in svet in upali, da je to zadnja packarija na naš račun v tujini se bojim, da najhujše še pride! V času predsedovanja Evropski uniji bodimo pripravljeni na še hujše umazanije in lažne afere, večje nasilje in (upam da ne!) tudi fizične napade in kaj več s strani levičarskih kriminalcev na posameznike! Zato bi morali okrepiti tudi nadzor nad RTV SLO, POP TV in drugimi mediji, ki pospešujejo nasilna zborovanja in akcije in so soodgovorni za vse pojave, ki jih propagirajo in izvajajo!

Čeprav je skrb upravičena zvesto upam, da sta večji del Policije in Vojske pa tudi vsi demokratično misleči in nenasilni pripravljeni na morebitna dejanja hord levičarjev in da nas slednji pred svetom in Evropo ne bodo ustrahovali in blamirali! Preveč je pretrpel narod Slovenski, da bi šel ponovno skozi satansko obdobje vojn  ter povojnega nasilja komunistov, morij in kraj zavoljo strasti do vladanja in edinega vzroka za to: bogatenje na račun državljanov!

Pavel Rupar