»NE GRAŠKA GORA« GRAŠKA GORA 2019 GORA JURIŠEV  »POD RDEČO ZVEZDO SMO BILI MOČNEJŠI«

Foto: Zdenko Zajc

NE GRAŠKA GORA<<, ker gre za navadno PARTIJSKO VESELICO, RDEČO ORGIJO, PARTIJSKO PRIDIGO (že 74. let), na kateri Veteranom vonje za Slovenijo, Slovencem, borcem za samostojno Slovensko državo (TO- ju) in ostalim NI MESTA.

Foto: Zdenko Zajc

 

 

Veterani,  borci za Slovenijo in Slovenska TO ima na desetine bolj primernih mest in bolj primernih govornikov, kot pa anti-Slovenska nastrojenega Slavnostnega govornika, na PARTIJSKI VESELICI na Graški gori, na kateri je prisotne poleg slavnostnega govornika dr. Kmecla nagovorila bivša ministrica za obrambo in sedanja ministrica za pravosodje Andreja Katič..

Foto: Zdenko Zajc

Prvo, kar so TERITORIALCI leta 1991 naredili,  SO SNELI S KAP KRVAVO RDEČO ZVEZDO, simbol komunizma,  totalitarizma in po želji Slovenskega naroda postavili temelje Slovenske države, brez totalitarnih simbolov, partijskih veselic, riguljenja z totalitarnimi simboli in šestmetrskega diktatorskega kulta, ki čepi pred rdečo Občino Velenje.

Foto: Zdenko Zajc
Foto: Zdenko Zajc

Lahko smo pa na Graški gori na pikniku, športnem dnevu ali drugi športni prireditvi brez rdečega golaža, pokvarjenih komunistov in partijske pridige.

 

Napisal: Zdenko Zajc