Mozirski gaj vabi na poletno cvetlično razstavo prav vsak dan!

Vse omejitve in navodila za preprečevanje širjenja novega koronavirusa, ki so trenutno v veljavi, nevšečnosti povzročajo tudi pri nas. Avgusta tako žal ne bo tradicionalne poletne razstave cvetja in eksotičnih živali. Vseeno pa vas vabimo, da nas obiščete in to prav vsak dan, saj vas bosta cvetlična mavrica in zeleni tunel resnično pripeljala v drugi svet. Svet cvetja, lepote narave in odmika od vsakdanjih skrbi.

Mozirski gaj je to poletje resnično cvetoč in sprehod po njem vas bo poživel. Ker ne bomo mogli organizirati tradicionalne poletne razstave cvetja, pa se bomo potrudili, da bomo za vas popestrili vikende ter posamezne dneve skozi vse poletje in tako vaš obisk pri nas naredili še bolj poseben. Posebne kulinarične dogodke pa skoraj vsak vikend pripravlja tudi Kmečka hiša v Mozirskem gaju.

Povezali smo se celo s podjetjem Turna, d.o.o., tako se po Mozirskem gaju izjemoma lahko popeljete s kolesom Pony. Posnamite fotografijo s Ponyem v našem Gaju in nam jo pošljite na [email protected] Tisti, ki nam bo poslal fotografijo, ki bo prejela največ všečkov na naši FB strani, bo lahko oktobra prav tega Ponya odpeljal domov.

Mozirski gaj je odprt vsak dan, od 9. do 19. ure.

Poskrbeli smo za vse varnostne ukrepe.

Obiščite torej cvetlično razstavo v Mozirskem gaju prav vsak dan in se prepustite cvetnemu objemu. Mozirski gaj vas pričakuje odprtih rok, pustite, da se vas dotakne!