Mozirski gaj prvič, v vsej svoji zgodovini, odpira vrata tudi januarja in februarja z edinstveno Zimsko pravljico

Božična bajka Slovenije s svojo praznično pripovedjo ni mogla pobožati vseh tistih, ki so si to želeli, zato smo se odločili, da bomo prvič v zgodovini parka tega odprli tudi v januarju in februarju ter obiskovalce povabili v Zimsko pravljico v Mozirskem gaju.

Zimska pravljica je edinstvena v našem prostoru in s svojimi domiselnimi svetlobnimi kreacijami v nas budi veselje in otroško navdušenje, zato smo veseli, da jo lahko delimo z vami.

Zimska pravljica v Mozirskem gaju bo odprta

vse petke, sobote in nedelje v januarju in februarju,

med 16.30. in 20. uro. Zadnji vstop bo mogoč ob 19.30h.

Tako bo veljalo, če bodo ukrepi ostali enaki. Če pride do ponovne zaostritve, bomo morali zapreti tudi mi, zato spremljajte naše spletne kanale, kjer bo vse objavljeno pravočasno.

Zimska pravljica se je v svoji zgodbi nekoliko oddaljila od Božične bajke Slovenije, ki bi jo sicer v tej sezoni, če bi razmere to dopuščale, v klasični obliki odprli že petič. V petih letih svojega delovanja je privabila številne obiskovalce in hitro postala ena najbolj priljubljenih in obiskanih razstav v Mozirskem gaju. Zimska pravljica pa je tako nadgradnja in pričakovani razvoj Božične bajke Slovenije, ki jo bomo v prihodnji sezoni odprli že šestič.

Prepričani smo, da bo obiskovalce navdušila tudi Zimska pravljica v Mozirskem gaju, ki jo je, skupaj z našo ekipo, tako kot Božično bajko Slovenije, ustvarila Ana Bertić iz podjetja Time4Tales&Travel. In Zimska pravljica je tu, tako kot Božična bajka Slovenije, da ostane.

Obiščite Zimsko pravljico v Mozirskem gaju

in poletite na krilih domišljije, okrašenih s snežinkami,

belimi kristali zime in zimske pravljičnosti.