Le kaj se nam obeta če imamo Levico, ki bo odločala o naših življenjih?

Že kar nekajkrat smo pisali o naši Levici, ki ni povsem prizemljema v Sloveniji. Ker je bila prav Levica pogoj za Šarčevo vlado, se seveda sprašujemo – bodo zmogli?

Še bolj se sprašujemo – koliko nas bo to stalo? Leve vlade niso poceni in Slovenci smo že dovolj “nasrkali” zaradi njih.

Spomnite se bank, pa zdravstva, pa o nevračanju kreditov, pa računi v tujini…

Bomo v prihodnosti sploh še dobivali pokojnine, če bodo minimalne plače (kljub nasprotovanju gospodarstva) dvignili na 700 evrov?

Seveda se strinjamo, da so plače in pokojnine prenizke – vendar ob tem tudi vemo – da si je večje mogoče zaslužiti zgolj z delom. Predvsem pa, za reformami, ki pa jih zdajšnja garnitura niti ne omenja.

V resnici niti ne poznamo, kaj nam pripravljajo, saj ni nikjer na spletu njihovih predlogov, njihovih programov in njihove koalicijske zaveze. Torej imamo spet vladavino teme, ki nas vedno znova preseneti.

Upokojenci trpijo; delavci trpijo; mladina odhaja; zdravstvo se podira; gospodarstvo diha na škrge – Levica pa ima rešitev – še večje zadolževanje – večje davke in večjo socialno podporo! Nikakor.

Delo Levici smrdi – zadolževanje do skrajnih mej in potem… Venezuela in lakota.

Ubogi Šarec, ki je nasedel Karlu in Židanu; ki verjame Cerarju in zaupa Alenki – nekega dne se bo prebudil in spoznal, da je spal v gnojni jami.

Napisal: Mikki