Kopriva ne pozebe!

Foto: pixabay.com

 

Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

Seveda je beseda o Alenki Jeraj! Ne vem, kdo je v resnici za profilom na Twitterju pod imenom Kopriva a s tako pompoznimi naslovi v medijih MMC RTV SLO, 25ur, Mladini, Dnevnilku in še mnogih druhih levičarskih trobilih bi skoraj verjel, da je to res še dodatni profil Alenke Jeraj! In kaj zdaj?

 

Alenka Jeraj je zelo vestna poslanka Državne zbora! V svojih nastopih nikoli ni žaljiva, nikoli brez argumenta ne dokazuje zadeve, za katere je zadolžena! Osebno jo zelo cenim, morda najbolj od vseh deklet, ki zasedajo mesta poslanke! Nedavno mi je podarila dve pesniški zbirki, njeno avtorsko delo, ki sta mi lajšali bolezen. V njih ne boste našli izkrivljene besede, ne kletvic, prostaških tekstov, kot jih recimo pri avtorjih »moderne levosučne kulture«! Je režiserka v lokalnem gledališču na Igu, kjer ni valjanja golih teles in vpitja, klicanja hudiča in dretja brez osnove.. Tam je doma kultura, literarni večeri, prizadevanje za ohranitev zgodovine, v njenem krogu so ljudje, ki imajo privzgojeno spoštovanje in odnos do družine in sokrajanov!

Alenka je bila nekaj mesecev moja soseda, v bistvu sem bil jaz njen. Po sili razmer in po krivem sojenju skorumpiranih LDS in SD tožilk in sodnic! Velikokrat sva se pogovarjala, pot me je vodila mimo njene hiše, ko sem hodil na pošto in trgovino. Vedno sem naletel na prijazno, lepo in spoštljivo besedo, nemalokrat je podarila tudi denar za sojetnike, za kavo in priboljške. Tega nikoli ne bom pozabil!

In zdaj je največji, državni problem njen drugi ,anonimni profil, v katerem je (zelo kulturno) odgovarjala drugemu fejk profilu , zagotovo levičarskemu lastniku, ki je bil napadalen! Janša zdaj ni tak problem, kot je Alenka Jeraj s fejk profilom na Twiterju! Na bruhanje mi gre!!

A brž, ko pogledate vsak medij na internetu, vse zgoraj naštete levičarko-komunistične edicije in komentarje pod bednimi zapisi najdete sto in sto fejk profilov brez slik, ki dobesedno bruhajo gnev, sovraštvo, inačenje z nacisti in zahteve po umorih desnih voditeljev in članov vlade! Kdo stoji za temi spakami se ve! Ne poimensko, ker tako komuniciranje rabijo ravno tisti mediji, ki so zdaj napadli Alenko Jeraj a zagotovo to niso demokrati pač pa pokvarjenci podedovane komunistične ideologije. In nikoli še nisem slišal, da bi odkrili za temi profili Kordiša, Mesca, študente FDV, ki jih plačujejo in nadzorujejo, še nikoli nisem slišal poziva, naj prenehajo in prizadevanja, da odkrijejo naročnike in avtorje teh stvorov! Nikoli!

Živimo v državi, v kater življenje narekuje ekstremna levica! Če se odločijo, da bodo nekoga deskreditirali in uničili to storijo! Je tako Milan Kučan? Zato je potrebno odpirati tudi take profile, da skozi njih dopovemo in sporočimo, kaj te pošasti v medijih in novinarskih vrstah so, da dopovemo, kaj je resnica in da lažnivci, ki krojijo naš vsakdan pač ne morejo delovati več tako, kot so do lani! Ker je v nasprotju težava: ali te takoj blokirajo ali pa tožijo! Levičarske horde namreč resnice ne prenesejo, so se rodili in živijo z lažjo, pokvarjenimi vsebinami, izrazoslovju, valjanju po blatu in uničujočimi nameni! Zato spoštovani, podprimo Alenko Jeraj, podprimo vse, ki v kulturnem dialogi , čeprav pod anonimnimi profili, sporočajo resnico in se borijo na nivoju za svojo, našo pravico in resnico! Alenka, moj poklon!!!

 

Pavel Rupar

Twitter profil Alenke Jeraj :

https://twitter.com/AlenkaJerajSDS?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor