Gorenje, pod vodstvom podjetja Hisense, v vrhu globalnih podjetij!

Foto: Vir:. https://www.hisense-europe.com/

Hisense je postalo eno izmed vodilnih podjetij za potrošniško tehnologijo in gospodinjske aparate v svetu.

Udeležili so se sejma CES 2022 v Las Vegasu v ZDA. Višji direktor za marketing v Hisense ZDA je ob tem dejal:

“Tehnologija lahko spremeni življenje. Hisense je vedno predan zagotavljanju visoko zmogljivih, visokokakovostnih izdelkov, ki presegajo pričakovanja potrošnikov.”

Predstavili so svojo tehnologijo Mini LED v svojo novo linijo premium U9H, ki zagotavlja osupljivo zmogljivost HDR z boljšim kontrastom, svetlejšimi slikami in bolj impresivnimi barvami kot kdajkoli prej.

Za televizor Hisense 85U9H 8K smo tudi prejeli nagrado za inovacije CES® 2022. Ta nagrada je zanesljiv dokaz Hisensovega nenehnega prizadevanja in napredka na področju tehnoloških inovacij.

Ob tem so zapisali:

“Z obsežno širitvijo nabora izdelkov in inovacijami, ki so vodilne v industriji, Hisense dosega eksponentno rast prodaje. Prihodek skupine Hisense je lani presegel 27 milijard dolarjev, kar je več kot 20% rast v primerjavi z letom prej. Globalna dobava zaslonskih izdelkov, ki jih predstavljajo pametni televizorji in komercialni zasloni, je presegla 30 milijonov enot, televizorji Hisense pa so še naprej na prvem mestu na kitajskem, japonskem, južnoafriškem in avstralskem trgu. Na področju gospodinjskih aparatov je Hisense na prvem mestu po izvozu hladilnikov na Kitajskem, naša blagovna znamka Gorenje pa ostaja na prvem mestu na evropskih trgih, kot so Češka, Slovenija, Hrvaška in Srbija.”