Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 266 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, eden nujen.  

32 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 25 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in 3 prometne nesreče z materialno škodo.

Okoli 9. ure so v centru Žalca obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami.  Povzročil jo je voznik kolesa z motorjem, ki je trčil v voznika kombiniranega vozila. Mopedist se je v trčenju hudo poškodoval.

 

Poziv očividcem

V nedeljo, 24. septembra, okoli 20. ure, se je na Teharski cesti v Celju, v neposredni bližini objekta Teharska cesta št. 68/A, zgodila prometna nesreča.  V prometni nesreči se je huje poškodoval kolesar, ki je na  prednostno Teharsko cesto, zapeljal s stranke Tovorne ulice, kjer je v zadnji del njegovega kolesa trčil voznik vozila Renault Kangoo, rdeče barve, neznanih registrskih številk. Kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.  

Udeleženega voznika pozivajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasi na Policijsko postajo Celje, oziroma pokliče na telefonsko številko 03 54 26 400 ali na številko 113.

Za podatke o nesreči prosijo tudi morebitne očividce.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat. Enega kršitelja smo pridržali so streznitve.

Kriminaliteta

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je okoli 600 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

 

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska uprava Celje