Delavke V Gorenju – kolikokrat ste vzele svoje otroke s seboj na delo za trakom?

Foto: TIGR
Kolumna
Naslov članka se vam najbrž zdi naravnost nor ali skregan z logiko današnjega zaposlovanja. Seveda vemo, da imate delavke v Gorenju otroke v vrtcih, v šolah ali pa v domačem varstvu.Premier si je svojega sina vzel  na službeno pot.
Takole je pojasnil:
” Meni se zdi popolnoma normalno in to ni normalno samo v Sloveniji ampak po celem svetu, da se o zasebnem življenju odloča človek sam.”
To torej pomeni, da lahko delavke v Gorenju na svoja delovna mesta pripeljejo svoje otroke, ker se o svojem osebnem življenju odločajo same?
Golob pa še nadaljuje:
“To, in otroci bodo še hodili z mano in če se bo hotela soproga kdaj pridružiti, bo tudi ona vabljena.”
Torej – drage delavke v Gorenju – poleg otrok, pripeljite še može na svoja delovna mesta, ker je v času vlade Goloba to nekaj normalnega in po njegovem mnenju se to dogaja povsod po svetu.
Takole pa je Golob zaključil:
“Seveda mi je pa hkrati popolnoma jasno, da je to stvar mojih stroškov in ko sem se odločil, da grem v politiko sem si naredil zelo jasno razmejitev med enim in drugim. O zasebnim in privatnim, pa službenim življenjem.”
Torej, spoštovane delavke v Gorenju – stroške avtobusa za otroke in može morate same plačati. Prav tako tudi njihovo malico, če bodo lačni.
Oh, je res prišlo do pomote in ti kriteriji niso namenjeni vam, temveč so znak in privilegij Svobode?
Globoko opravičilo delavkam v Gorenju! Za vas velja, da morate poskrbeti za varstvo otrok.
Vašim otrokom in možem ni dovoljen vstop v Gorenje!
Se opravičujem, ker nisem bil seznanjem s tem, da smo v Svobodi prvorazredni in drugorazredni državljani…globoko opravičilo.
Te bedaste kolumne danes nebi bilo, če v preteklosti nebi kar naprej poslušali v medijih o tem in onem in kako more zaradi podobnih stvari nemudoma odstopiti! Velik primer temu je še ne dolgo nazaj bila Aleksandra Pivec.
Ljudje pamet v roke in srečno!
Mikki