Butasti ali skorumpirani?

Foto: pixabay

Pisali smo že o tem, kako Cerarjeva vlada meče naš denar skozi okno. Prav tako smo omenili maketo, ki je nas, davkoplačevalce, stala toliko, kot eno stanovanje ali pa manjša hiša.

Zdaj se je v javnosti pojavil še podatek, kako se je na javnem razpisu kupilo to maketo. Objavljeno na twitter:

Libertarec‏ @Libertarec

Kako se je na javnem razpisu kupilo maketo.

Foto: twiter

Ob tem je na twitter zapisal naš politični komentator in profesor – Matej Lahovnik:

“Iz rezultatov razpisa za maketo 2. tira izhaja, da so Cerarjevi bodisi skorumpirani bodisi butasti, saj so očitno tudi pri dejavniku cene bolje ocenili ponudnika, ki je ponudil za 2,2 krat višjo ceno od konkurenta.”

Kaj mislite, dragi prijatelji, so butasti ali dovolj pametni, da služijo na vaš račun? Kakorkoli že – gospa Ogulin po celi Sloveniji išče botre za revne otroke, medtem si pa Cerar in njegova druščina postavijo spomenik v obliki makete, ki nas bo odslej ves čas spominjala na to, kako nesposobno vlado smo imeli.

Upam, da je ne misliti zamenjati z drugo takšno “cvetko” – Lista Marjana Šarca, ki nas prepričuje, da program stranke tako ni pomemben! Kaj se mislijo tudi ti odločati na podlagi navdiha, zapravljati naš denar in se delati, da vladajo v našo korist?

Upamo, da imamo za lep čas dovolj novih obrazov, morda neverodostojnih anket in podobnih neumnosti, ki so nas spravile že skoraj na beraško palico.

Berite in primerjajte programe strank, potem pa se odločite, komu boste zaupali Slovenijo za štiri leta!

Več si lahko preberete TUKAJ!