Bojte se tistih, ki obsojajo, ne tistih, ki so obsojeni!!

Foto: VIR:.pixabay.com

Kolumna

Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

Trideset let in več samostojne države poslušam eno in iste zgodbe, kdo je fašist, kdo je lopov, kdo krade, kdo laže, kdo je kriminalec in kdo to ni.. Včasih se mi zdi prav neumno, da ne rečem povsem psihopatsko, ker se iste komunistične horde vedno postavijo na stran obtoževalcev, ki svoje obsojence enostavno primorano postavijo sebi nasproti!! Zakaj tako, kaže trenutna vojna v Ukrajini, ko je obtoževalec in krvnik Putin na eni in žrtve, primorane v boj in umiranje pa na drugi strani! Že videno? O ja, od pojava komunizma vse do danes..

Trenutno je malo miru in manj besednjaka z vsebino fašist, janšist, nacist.., ker povsem isti sleng uporablja Putin za opravičilo na vojno v Evropi! Zakaj imajo ali pa so imeli levičarji v Sloveniji, Hrvaškem in še kje tako polna usta tega izrazoslovja je sedaj jasno! Spadajo v isto sfero kot Putin in Komunistična partija Rusije, ki jih povsem verjetno , financira in zalaga z idejami, materialom in financami! Gre za isto celico, ki so jo komunisti in levičarji spletli po vsej Evropi, ni države, kjer tega ni slišati! Propaganda v medijih, ki je pri nas v Sloveniji v glavnem v prid levičarjem in kriminalnim podružnicam Ruskih  levičarjev je izrazito obsodilna, niti en dan po osamosvojitvi se ni spremenila! Je to običajno? Ni!! Je preverjena terminologija, ki se prime ljudi, iz lastnih izkušenj vam povem, da to drži!

Večkrat ponavljajo laži, obsodbe in sodbe, večkrat posameznike in skupine označijo za sovražnika in kriminalca, bolj se v slaboumnih glavah to prime! Sistem je prefinjen, kako deluje je opisal veliki mali Kučan, človek bi glede na pojavo lahko rekel Putinov brat! Obtoži, obsodi in likvidiraj!! tudi če ni res, tako se v praksi komunistov najlažje znebiš konkurenta!! Spomnite se na stotisoče pobitih po vojni brez sodišč , le z obtožbami, spomnite se ljudi, ki so jih pošiljali na Goli otok in morili zahrbtno, v temi , potuhnjeni in prikriti vse do osamosvojitve in to počnejo še danes!! Spomnite se Ivana Krambergarja.. In tiste, ki smo se znašli obsojeni po krivem, brez stvarnih dokazov, bili zaprti, ker so se nas morali znebiti!! Smrt komunizmu, smrt levičarstvu!!

Stopnjevanje obsodb ne pojenja niti v kritičnem času zrahljanjih živcev vsakega izmed nas!! Komunistka Fajonka, živčna in na propad obsojene Bratuškova s pijanim Bandelijem skupaj, zadetim Mescem in psihično zdrobljenim Šarcem na čelu preko njihovih medijev POP TV, Odlazkovih mafijskih propadajočih medijev 24 Novice, Radiom 1, Aktualom, Radiom 2, Reporterjem in kdo ve koliko nakradenih drugih pod okriljem  RTV SLO in Radiom dve leti nabijajo laži, ki so se sicer sesule same vase brez premora nenehno obtožujejo drugače misleče!! S koruptivnimi sodelavci v Tožilstvu, Sodni veji oblasti in v najmanjših celicah v vseh porah javnega življenja nabijajo brez prestanka!! Brez!! Tožijo, obsojajo, sodijo, lažejo in delajo pokvarjene ankete, bruhajo po vsem, kar ni ponosno nasledstvo komunistične partije in morilcev!!

Zato se vedno in vedno zlahka rojevajo »mirovni« tipi, ki niso nič drugega, kot pokvarjena bitja, polna ambicij, sovraštva in pohlepa! Cerar, Bratuškova, Janković, Golob.. Vedno eno in isto, vedno zblojeno in vedno povsem propadlo.. Edini, ki ne propade je celica Ruskih komunistov , ki deluje v Slovenji preko Kučana, učenca Golobiča in drugih lopovov, ki so si in bi si še , grabili premoženje ljudstva in uživali v oblasti in nadzoru!! Vse od Kominterne nikoli ni bilo drugače.. Zdaj je morda malo bolj očitno, kaj počnejo in kaj želijo, ker nam je to pokazal njihov učitelj in naslednik morilcev Putin.. Ni izključena niti državljanska vojna.. Če..?!

Če bomo na volitvah dopustili in se boste zaslepili z Golobom, pokvarjenimi KULci in pozabili na tragedijo ljudi, ki so in smo bili žrtve obsojanj, sodb, likvidacij, zaporov.. Če se ne bomo dvignili in se zoperstavili Putinovim maškaram in pajacem, delujočim v Sloveniji! Če ne boste šli volit in volili vse drugo, kot omenjene celice ponosnih likvidatorjev, komunistov, levičarjev, njihovih tajnih sodelavcev sodnikov, tožilcev.. Zato obstaja veliko upanje, veselje in prepričanje, da narod vendarle ni več tako nor, kot je bil in da so se odprle oči ljudstvu tudi s pomočjo psihopata Putina, vodja Slovenskih  zahrbtnih delavcev, njegovih omenjenih medijev in podgan, ki se skrivajo in si želijo na svetlobo iz spečih celic, ki so med nami..

Pavel Rupar