Zakaj morda še ne veste, da je direktor TEŠ odstopil?

Foto: TIGR

Po pravici povedano – tudi mi smo zgolj zaznali novico, ker mediji o tem pač ne pišejo veliko. Še bolj nenavadno je, da niti na spletni strani novic TEŠ-a (novice) tega ne moreš prebrati.

Torej:

– dosedanji direktor Arman Koritnik (okoli tri leta) je menda odstopil zaradi družinskih razlogov.

– novi direktor naj bi bil Adnan Glotić ?- prej zaposlen v HSE, menda tesni sodelavec Bojana Kontiča in sedanje ministrice Andreje Katič.

Do sem bi bilo še vse razumljivo, če seveda ne bi bili radovedni in se spraševali, kaj pa če se v ozadju tega odstopa skriva še kaj drugega?

Je res bila to želja dosedanjega direktorja ali se zgolj menjavajo kompetence?

(Wikipedija: Kompetenten je človek, ki ima ustrezne kompetence za to, da opravi določeno nalogo, da uspešno doseže načrtovane cilje. Lahko je tudi nekompetenten, v tem primeru mora najprej, da bi mu zaupali določena dela, nekatere kompetence izboljšati, razviti ali pridobiti popolnoma nove.)

Kakšen je sedaj položaj v TEŠ in kakšne kompetence so v ozadju?

Igra pri tem kakšno vlogo stranka SD?

Tudi pri izgradnji TEŠ 6 je imela odločilno vlogo. Spomnimo se poslanca Srečka Meh, kako je v parlamentu glasno zagovarjal omenjeni projekt.

Zadnja bitka za TEŠ 6: zakon o poroštvih tokrat vložil Srečko Meh

Je zdaj, ko se je investicija izkazala za zgrešeno stranka SD morda prevzela odgovornost?

TEŠ 6 PREPLAČALI ZA POL MILIJARDE: Izvajalec za podkupnine v Sloveniji namenil tri milijone evrov

Trenutno imamo preveč vprašanj in zelo malo preverljivih odgovorov, zato bomo počakali na konkretne podatke in vas seveda sproti obveščali.

Napisal: Mikki