Zakaj Janez Janša ne obupa – kot sta na primer Cerar in Šarec?

Foto: TIGR

Tako, kot smo različni preprosti ljudje, so tudi politiki – niso enaki! Vsak izmed nas razmišlja drugače in to delajo tudi politiki.

Če se sprašujete zakaj Janez Janša še vedno vztraja, čeprav ga je naša država že zaprla; ga poniževala in žalila njegovo družino – je odgovor na to vprašanje zgolj ta, da ima vizijo in znanje.

So ljudje, ki so sposobni voditi državo in so ljudje, ki se jim niti ne sanja, kaj je država. Teh drugih imamo Slovenci za lep čas dovolj!

Nesposobnežev, ki v resnici niti ne vedo, kaj bi s položajem, ki so ga na volitvah (s pomočjo medijev) pridobili, kaj bi storili dobrega za državljane – ne potrebujemo.

Človek, ki vodi državo mora imeti vizijo, kam naj bi ta država šla. Prav tako je pomemben tudi ugled v sosednjih državah.

Medijsko spregledan Blejski forum samo kaže, kako plitki in neodgovorni so naši mediji danes.

Niti ne moti to, da so o tem poročali površno – moti predvsem to, da niti en medij ni naredil primerjave s prejšnjimi premierji. To je največje zlo!

Ker si prav zaradi teh poročanj bralci ne ustvarijo prave slike in se bodo tudi na naslednjih volitvah odločali narobe – po nareku medijev, ki so pristranski, pikolovski in lažnivi.

M. Lisjak