V Velenje prihaja silvestrska hiperseksualna duokomedija!

Za »vroč«, strasten in zabaven zaključek leta!

Tik pred iztekom starega leta ne zamudite priložnosti za ogled velike slovenske gledališke uspešnice komedije za odrasle (18+) Razočarana gospodinja pri seksologu. Komedije, ki je doživela 285 ponovitev, videlo pa jo je že 45.000 gledalcev.

Prenovljena, z novo »razočarano gospodinjo« in še bolj zabavna komedija, ki vas bo nasmejala na silvestrski predstavi v dvorani Hotela Paka v Velenju..

»Brez dlake na jeziku« – depilacija je pač opravila svoje – ni samo vročekrvna, zapeljiva a zakona naveličana razočarana gospodinja, ki jo briljantno igra profesionalna igralka Vesna Anđelković, ampak tudi razvpiti psihoanalitik in seksolog Roman Vodeb.

Le kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je »kulturno« podal na gledališki oder … in zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih, do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. Vseh teh neobiskanih vasi, pa je ostalo še veliko.

Igralka Vesna Anđelković v vlogi razočarane gospodinje
Igralka Vesna Anđelković v vlogi razočarane gospodinje

Gledališki hit »Razočarana gospodinja pri seksologu« bo tako na silvestrski večer gostoval v dvorani Hotela Paka

31.12. ob 19:00https://kingkongteater.si/nakup-vstopnic/silvestrska-predstava-razocarana-gospodinja-pri-seksologu-hotel-paka-velenje/

 

Predstava v kateri boste izvedeli:

  • vse o seksu, pohoti in varanju,
  • swinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,
  • o »fukfehtarjih in kešpi*kah«,
  • zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice?
  • zakaj moramo imeti zmenek »v sredo«?
  • kdo sta najboljša ženska prijatelja »Afričan« in »Boban Marjanović«?

in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega.

Posebno opozorilo: predstava je namenjena samo odraslemu občinstvu 18+

Če si neko predstavo v živo ogleda že 45.000 gledalcev, potem si takšen gledališki spektakel resnično splača ogledati – klub negodovanju feministk. Roman Vodeb predstavlja šok že sam po sebi.

Komedija Razočarana gospodinja pri seksologu je  90-minutni smejalni spektakel. Frojdeb »razočarano gospodinjo« v številnih verbalnih duelih nenehno rajca, »pleza po njej« z besedo – ona pa ga opija z whiskyjem … Razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se »zvezde, ki plešejo« iz njunega paritvenega plesa lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, skoraj izobraževalni.

 

Nakup vstopnic po 17 evrov je možen:

–       na   vseh prodajnih mestih EVENTIM (Petrol, Pošta, OMV, Eventim.si …)

–       preko spletne strani: www.kingkongteater.si

–      preko telefona: 040 33 66 72 (vsak dan od 9.00 do 19.00)

–      ali na posameznem prizorišču eno uro pred predstavo – od 19.00 naprej.

Mnenja občinstva:

“Midva z možem sva se smejala, kot bi bila “ornk nažgana”. Hvala, da sejete dobro voljo in smeh med ljudmi.”

“Čestitke za predstavo, res sem se dobro nasmejala, tudi igralka je super! Dodatno smo se smejali se, ko smo odhajali iz dvorane in je ena gospa rekla: »pejmo zdaj domov na brikete.”

“Danes sva si s prijateljem ogledala tole predstavo. Že dolgo se nisem nasmejala tako od srca. Tale Roman Vodeb jih pa seka!”