V Gorenju ugotovili, da so nekateri kradli zaščitna sredstva!

Foto: https://www.gorenjegroup.com/

Gorenje je danes obvestilo zaposlene, da je prišlo do tatvin dezinfekcijskih sredstev iz njihovih prostorov.

Ob tem so sporočili:

“Poslovodstvo Hisense Gorenje Europe je prejelo informacije, da je nedavno prišlo do tatvin dezinfekcijskih sredstev iz prostorov podjetja.

Na vse zaposlene apeliramo, da upoštevajo, da je podjetje vnaprej sprejelo vse potrebne ukrepe, da bi zdravje vseh zaposlenih zaščitilo v času zahtevnega stanja v javnem zdravstvu, ki je posledica širjenja korona virusa. Prizadevanja našega podjetja in rezultate le-teh so pohvalili državni uradniki v Sloveniji in povedali, da smo se na zaščito ljudi pripravili bolje kot kdorkoli in da smo pri tem kar nekaj korakov pred ostalimi podjetji v Slovenji. Zaposleni ste lahko prepričani, da bo podjetje še naprej izvajalo vse potrebne ukrepe za varovanje zdravja vseh zaposlenih, saj je to v tem trenutku naša glavna skrb.

Kraja dezinfekcijskih sredstev iz prostorov podjetja na kateri koli lokaciji, ne zgolj v Sloveniji, ni samo nezakonita, ampak ta trenutek ogroža življenje vseh zaposlenih. Iz tega razloga bo podjetje HGE sprejelo najstrožje ukrepe proti vsem, ki bodo odkriti, da so si dovolili krajo sredstev za zaščito zdravja in življenja zaposlenih.

Prav tako vas pozivamo, da si ne dovolite, da postanete žrtev paničnih napadov. Podjetje HGE bo tudi v prihodnje, na enak način kot do sedaj, zagotavljalo najboljšo možno skrb za svoje zaposlene.”

Kaj naj še dodamo?

Gorenje se je zelo hitro odzvalo in zaščitilo svoje zaposlene, zato je skrajno nesramno, da nekateri to egoistično izkoriščajo za svoje potrebe.

Delavci, upoštevajte navodila – ne zadržujte se v skupinah, zaščitite se z masko, umivajte si roke in predvsem – ostanite zdravi!