Sindikati! Poslednje orožje mafijske globoke države?

Foto : TIGR
Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

Lani, ko se je začela agonija s Corona 19, jih ni bilo slišati! Dokazno so prodajalke, bolničarke, delavke in delavci v tovarnah in drugi iskali informacije o poteku dela pod ekstremnimi, paničnimi pogoji dela, kriznih dodatkih, pomoči ogroženim.. Vsi v en glas so zatrjevali, da iščejo pomoč pri sindikatih, oglasila se ni ne Jerkovičeva, še manj podli in izprijeni Svizec Branimir Štrukelj! Za Počivavška niti slučajno ni slišal nihče! O pač, vendar za ministra Počivavška, ki se je boril z odtrganim Ivanom, za sindikalista pa nihče!! Čeprav so poslanstvo sindikatov in njihova vloga povsem jasni, jih ni bili na spregled!!

Postavljajo se je resno vprašanje, zakaj sploh obstajajo, zakaj več kot 70 predsednikov raznih panožnih predsednikov prejema vrtoglave plače in kako to, da Štruklju delavci, ki so ga postavili za glavnega pri borbi za njihove pravice, plačujejo 7800 eur na mesec, Jerkičevo bistveno več, delajo pa v edino za svojo korist!? Da ne bo pomote: vsak zaposlen po zakonu obvezno prispeva kar nekaj denarja za te ljudi, ki so dosmrtni, ker jih praktično volijo somišljeniki, plačani in ideološko posebno izbrani! Poleg zakonsko obveznega plačevanja, RTV naročnine je to druga anomalija države, s katero vas in nas obremenjujejo pri plačah! Skupaj to znese 320 evrov letno!!! Zamislite si, premislite in nemudoma zapustite sindikate!

V Sloveniji sindikati nikoli niso bili na strani delavcev! Zgolj s pretvezo morda, da so izsiljevali vlade za dodatne, dodatne in dodatne privilegije! Ampak pazite! Nikoli niso bili aktivni in uporni, kadar so vladali mafijski levičarji, najsi bodi Rop, Pahor, Bratuškova, Šarec, Cerar.. Nikoli jih ni bilo slišati! Najglasnejši so bili pri Janševi drugi vladi, ko ga je ob koncu izdal Virant! Takrat se je zbralo nepregledno veliko ljudi javne uprave in šolnikov, ki jih plačujemo mi vsi, delajo pa, sami veste kako! Ni komentarja vredno!! Skratka,.. Sindikati so hočeš nočeš zadnja linija levih političnih strank, polnih denarja, ki ga pobirajo od nas vseh in zadnje orožje v danem trenutku za rušenje Janševe vlade pa čeprav na veliko škodo delavcev!

Ja res je, na škodo delavcev, ki so tudi med krizo hodili v tovarne in v trgovine, bolnišnice.. Medtem, ko so se glavni sindikalisti in večina javne uprave sončili in »odpočili« svoja lena telesa po hrvaški obali v svojih, »drago in pošteno« zasluženih nepremičninah in iskali vse možne načine za izogibanje omejitev in šteli dodatke , ki jim jih je dala vlada, ki jo sedaj rušijo, so delavci garali po tovarnah, se izpostavljali bolezni in tvegali! In plačevali obvezno članarino njim! Kakšna anomalija! In še več, kaplja čez rob je menda predlog za novo davčno reformo, ki delavcem letno prinese kad 1300 evrov višje plače! Sindikat pa je proti! Kdo je tu nor ne vem, najbrž pa najbolj mi, ki ne izstopimo iz Sindikatov , jih mirno gledamo in ne naženemo čez prag dobičkonosnih, privilegiranih samooklicanih delovnih mest predsednikov in njihovih oprod!

Vsekakor ti ljudje niso za branjenje pravic delavcev, sicer bi se zanje borili! So plačani in postavljeni namenoma! So skrbno izbrani, prvi pogoj je, da so povsem ideološko  predani levici, komunizmu in z zavestjo hlapci mafije, ki jo njihovi sorodniki in zvesti prijatelji  vodijo kot Globoko državo! Njihov cilj je zamajati in zrušiti vlado, ker lenuhi na kolesih, kriminalci in lopovi, ter razni Čordići, RTV, POP TV in Potrči in Wernerji skupaj z Galetom niso uspeli! So plačanci, ki bodo šli preko trupel, izrabili naivne in levo ideološko prepričane zaposlene v šolstvu in javni upravi za povzročanje nasilja in kaos! V času, ko smo pred predsedovanje Evropski uniji.. Nezaslišano in kriminalno!

Sami lahko naredimo veliko: izpišite se iz sindikatov in zahtevajte vaš denar nazaj! Ne nasedajte Jerkičevi, Štruklju in drugim sindikalnim tajkunom, ker se ne borijo za vas ampak zase in za mafijo! Vsak nered pred predsedovanje Evropski uniji pomeni slabo luč za nas vse, lagali bodo, da je kriva vlada! Tako, kot z raznimi pismi, hlapčevskimi novinarji in mediji, raznim Non-paper aferami in kolesarji, partizani in drugimi hordami in protestniki želijo uničiti dobro delo, vam vzeti denar in bogateti in uničiti začetek ustvarjanja reda in blaginje, ki jo vrača Janševa vlada!

Preprosto zato, ker tako sindikati, kot razne komunistične, levičarske partije in pijavke v nevladnih organizacijah in mediji živijo dobro le, če vlada kaos, sovraštvo in nered, pomanjkanje in represija! Zato je čas, da se upremo tudi komunističnemu ostanku bivše Jugoslavije Zvezi n(e)svobodnih, prisilno plačanih in priti delavskim sindikatom Slovenije in njihovim podružnicam!

IZSTOPITE IZ SINDIKATA IN DENAR PORABITE ZASE!!

Pavel Rupar