RTV – posujte se s pepelom – ne verjamemo vam več!

Foto: TIGR

Povsem se strinjamo z vsemi vami, ki RTV ne spremljate več ali pa gledate in ne morete verjeti, kaj se v resnici dogaja.

Tarča je presegla vse meje!

Pripovedujejo nam – v resnici kar trdijo –  da zdravstveni delavci niso prejeli ustreznih mask za svojo zaščito?

Ob tem se pa moramo vsekakor vprašati – kako to, če pa smo do sedaj imeli tako malo okuženih v zdravstvu – zaradi mask in zaščitne opreme?

Ne govorimo o tistih, ki so smučali v Italiji in jih je Šarec poslal nazaj na delo. Ne – govorimo o teh, ki so po ukrepih nove vlade delali v zdravstvu!

Nam lahko RTV pošlje tudi število okuženih zdravstvenih delavcev zaradi mask, ki niso ustrezale zaščiti in jih je uvozila nova vlada?

Nakladajo in še enkrat nakladajo – čeprav bi bil lepši izraz za to, da enostavno lažejo? – o čem sploh govorijo?

Ali RTV ve, da je v Italiji umrlo 200 zdravnikov, o ostalih zdravstvenih delavcih še ni dovolj natančnih podatkov?

Mar plačujemo naročnino RTV za to, da ruši sedanjo vlado potem, ko je najhujši prvi val okužb mimo, ali za to, da nam objektivno poročajo?

Se RTV zaveda, da v drugem valu nihče od sedaj sodelujočih, ki so največ pomagali, ne bo več zraven?

Medijsko jih izpostavljate.

Govorite nepreverjene resnice.

Državljane prepričujete, da nekaj pa že mora biti narobe, če se je vlada pravilno odzvala.

Ob tem pa v drugih državah štejejo mrtve in zdravstveni delavci se morajo odločati kdo bo živel in kdo bo umrl.

Zakaj nam ne posredujete teh podatkov? V čem je namen poročanja, da je v Sloveniji vse slabo, čeprav nam ta trenutek gre dobro?

In še nekaj – ne bo nam šlo tako dobro še naprej – vsi, ki berete te novice se zavedajte, da bomo doživeli še drugi val.

Verjemite – če se ne bomo držali priporočenih ukrepov, čeprav država tega ne zahteva več od nas in smo postali spet samostojni – bomo v še večjem “zosu” in slediti bodo morali še hujši ukrepi.

Ne verjamete? Poglejte Korejo. Spet ne verjamete? Samo eden je povzročil karanteno za celotno mesto – obiskoval je bar za barom in okužil ogromno ljudi:

“Največ skrbi trenutno zbuja okuženi 29-letni moški, ki je obiskal več barov in nočnih klubov v četrti Itaewon v Seulu v začetku maja. Do danes so z njim povezali 85 okužb.

Mestne oblasti pozivajo vse, ki so bili v tej četrti, naj preventivno opravijo testiranje. Zdravstvenim oblastem je namreč zelo težko izslediti več tisoč ljudi, ki so obiskali bare in klube v Itaewonu.

Porast okužb se dogaja ravno v času, ko se Korejci vračajo v svoje normalna življenja, potem ko je vlada prejšnji teden zrahljala ukrepe za omejevanje širjenja novega koronavirusa.”

 Vir:.https://www.dnevnik.si/1042929066

Je potrebno še kaj dodati in povedati sedanji opoziciji in RTV?

Mikki