Pavel Rupar: Vesel je res vesel!

Foto: Vir:. Facebook.com

No ja, kaj pa 250 000 evrov dodatnega zaslužka ob plači 4000 evrov kot človek, ki bi moral prvi sam s seboj razčistiti, kaj sme in kaj ne, kaj je dopustno in kaj ni! Gospod Vesel.. Dobro, so vas v jati vran spoznali za eno vrano več! Glavno vrano. Vrana vrani pa očesa ne izkljuje.. Se strinjava , mar ne?

Verjamem, da ste sklepa, s katerim vaše vrane v jati Proti korupcijske komisije, ki jo vodite, veseli! Najbrž ne tako, kot bi ga bil navaden župan, predsednik KS ali kateri od majhnih , bolj volonterskih funkcionarjev, ker izida ne bi vnaprej vedeli! Vi ste bil lahko vesel že pred začetkom podrobne preiskave vašega zaslužkarstva pri Čeferinovi FIFI! 250 000 tiso evrov!? Marija pomagaj, sploh ne upam pomisliti, koliko tak kup letnega dodatnega zaslužka meri v višino recimo po 20 eur ?!.. Torej 21 000 eur na mesec!! Hahahaha.. Toliko bo moja žena dobila pokojnine v 42. letih! No, ne bo, ker bi bila na koncu stara 104 leta! Res ste lahko vesel!!

Pa poglejva druge primere: recimo, poslanca ,ki vam nekoč ni prijavil dveh, s krediti kupljenih stanovanj! Po pomoto, ker praktično nista bila njegova pač pa od banke! Obsodili ste ga, podali pregon Državnemu tožilstvu!! Pa primer direktorje neke bolnišnice in njegovega kolega poslanca, tudi hkrati direktorja neobstoječega podjetja brez poslovanja.. Na predlog PKP sta bila obravnavana, kot huda kršitelja nezdružljivosti funkcije! Samo dejstvo, da je bil eden od njiju levičar, drugi ne, ste od pregona odstopili!  In še: ubogega predsednika Krajevne skupnosti ste toliko časa ustrahovali, ker je med funkcijo kupil stanovanje hčerki, da je s funkcije odstopil. Morda z zakonom res ni bilo usklajeno delo teh ljudi ampak..

povejte mi, gospod Vesel, kje pa imate potem obraz? Kako pa lahko nekomu od teh in drugih funkcionarjev pogledate v pči iz moralnega vidika!? Kako pa deluje vaša vest pri pregonu nekoga, ki zraven pokojnine 600 eur kot funkcionar nekega kluba zasluži še 300 na mesc zraven? Kje pa je vaša moral? Kje je vaša skromnost, vaši apetiti? Kje ste, kot človek, ki preganja druge zaradi formalnosti, vi ste vnaprej vesel Vesel, ker veste, da se vam tako, kot vsem levim funkcionarjem ne bo zgodilo čisto nič?! Ampak čisto nič.. Nasprotno!

26 000 evrov zaslužite na mesec!! Ali sem skromen? Zaslužite in služite še kje? Recimo, da ne vem! Ampak, ali vam niso potemtakem vrane vaše jate dale dovoljenje, da zaslužte še 250000? ali milijon, Več milijonov? Legalno! Preganjate reveže, sami se valjate v številkah, ki jih 98% Slovencev sploh ne zna prešteti! No, jih znajo ampak jih nikoli ne bodo! Vas res ni sram, da se skrivate pod »nedolžnost« in legitimnost ugotovitve, ki ste jo dobili!? Preganjate tajkune pa ste prvi med njimi! Razumem, da vas g. Čeferin želi videti za predsednika vlade.. Ampak nekoč sem poznl nekoga, ki je imel ničvredno zemljico v zakotju Trente.. Takrat ste bil tudi vesel, ko ste ga preganjali in spravili pred Tožilce in sodišča! Ja pismo, vi ste res vesel človek!

Dokler bomo Slovenci dopustili dvoličnost takom osebam, kot ste vi, dvojna merija pri preganjanju in sojenju, prvorazredne in drugorazredne, kaste vi in dolgo nihče lahko počnemo legitimno vse, se nam ne piše dobro! Morda ste zaradi dejstva, da se ljudem odpirajo oči in spoznavajo, kaj lahko vse počnete levičarji brez morale, brez občutka za bogatenj, brez etike in brez vesti, malo manj veseli! Ampak briga vas, mar ne! Pospraviti morate še nekoga, proti kateremu se borite vse vrane skupaj! V tej jati vi niste prvi, je mafija in komunizem! Upam, da vem še dolgo ne bo uspelo, drugega upanja za vas nimam! Brez sramu, brez vesti, brez meja ste.. In dokler bo tako, boste, gospod Vesel lahko res vesel! Umpak ura tiktaka..

 

Pavel Rupar