Pavel Rupar: Pismo Tanji Fajon in medijem

Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

Spoštovana Tanja Fajon, spoštovani mediji!

Gonja, ki ste jo po objavi fotografije in teksta v zvezi z ga. Fajonove na enem od predvolilnih soočenj levičarski mediji sprožili po objavi na mojem zidu proti meni ima tako hude posledice, da je ogroženo moje življenje! Varne se ne počutijo  niti člani moje družine, ni pa to prvič, da ste zlorabili moje ime v politično obračunavanje z drugimi!

Naj takoj povem DA NISEM AVTOR FOTOGRAFIJE, NITI TEKSTA, da se je objava znašla na mojem zidu brez mojega dovoljenja! Vem le, da so mnogi, premnogi množično komentirali neprimerno držo na enem od soočenj na POP TV  omenjene političarke! Nič drugače, kot ob takih dogodkih o drugih politikih in političark! Moja napaka je, da tega nisem takoj opazil in odstranil! (vse dokaze hranim, tudi podobne objave na drugih profilih v časovnem zaporedju). Še preden sem  želel neprimerno objavo odstraniti pa so me v cenzuri FB, ki jo seveda obvlada FDV, že blokirali! Tako ni bilo možno objaviti pojasnila in opravičila in tako bo ostalo več, kot en mesec!

V svobodi govora je Slovenija vsekakor diskriminatorna država, tu govora o »pravni državi« seveda nikakor ne more biti! Ne pomnim, kdaj bi kdo sprožil karkoli gonjo ali postopek proti piscem izrazito neprimernih vsebin zoper Janšo, Tonina, Počivalška in tudi drugih politikov, da o političarkah sploh ne govorim! Kdo se je odzval na popačeno poročanje in gonjo zoper dr. Aleksandro Pivec ( tudi pred časom izjava Damjana: https://siol.net/novice/slovenija/zaljiv-tvit-ekonomista-damijana-o-pivcevi-sla-bo-kot-kurba-video-531831), Alenko Jeraj ali ženskam, ki niso v povezavi z levim političnim polom? Nihče! V tem primeru so levičarski mediji, ki obvladujejo sedemdeset odstotkov medijskega prostora brez komentarjev, brez gonje in blatenja zoper avtorje!

POUDARJAM, DA ZELO SPOŠTUJEM ŽENSKE in da so medijske zlorabe o drugačnem mojem stališču nedopustne in zlonamerne! Odzivam se na neprimerne nastope kogarkoli, tudi političark, odzivam se na afere, če jih le-te povzročajo doma in v Evropi, na laži, če so dokazane in neprimerne tako, kot se na družbenih omrežjih nešteto ljudi vseh prepričanje! Spregledali ste, da ne kandidiram, da nisem politično več aktiven, sem navaden državljan, tako, kot vsi državljani v Sloveniji! Nisem politik, sem pa državljan Republike Slovenije  z istimi pravicami, kot vsi! Trenutno se še borim z zahrbtno boleznijo, politike se ne grem več! Delati neko osebo za žrtev teh komentarjev na račun »izbranega« državljana pa je pokvarjeno dejanje, namenjeno zgolj v propagandne namene posameznikov in posameznic! Seveda s točno določenim namenom zoper drugače misleče!

Ga. Tanja Fajon se je odločila iti po poti političarke, kar je svobodna izbira! S tem v zvezi mora ne glede na to, da je predstavnica nežnejšega spola sprejeti vsakršno mnenje, ki jo ljudje imajo o njej! Njeni nastopi , izražanja in vsebine, dejanja in pojavljanje v javnosti  bi morale biti ljudem za vzor, povzročajo pa žal tudi različne reakcije in bi jih morala sprejeti tako, kot drugi politiki. Če se komu zdi, da je kdo presegel meje je prav, da se odzove, ni pa prav, da to izkorišča za obračun z drugimi navadnega državljana preko medijev, ki so blizu njeni usmeritvi zato, da ogroža zdravje in življenje oseb, ki so jih za obračun zmotno izbrali njeni svetovalci! To strogo obsojam!

Res mi je žal, da se je neprimerna vsebina in slika pojavila na mojem profilu, še enkrat poudarjam, da NISEM AVTOR NE SLIKE IN NE TEKSTA, se pa gospe Tanji Fajon opravičujem, ker nisem dovolj hitro reagiral in objavo odstranil! Taka objava seveda presega meje okusnega a to velja čisto za vse objave namenjene komurkoli!  Politične debate, ki jih spremljamo v Državnem zboru, v slovenskih medijih in javnih objavah tako, kot je omenjena objava na mojem profilu, presegajo vsakršno toleranco in jih obsojam! Gospe Tanji Fajon se za pozno reakcijo opravičujem! Ker je moj profil po prijavi njenih privržencev blokiran opravičilo objavljam preko drugih profilov!

Pavel Rupar