Pavel Rupar: Ko vi delate, se ukvarjate z otroki, garate, ljubljanski lenuhi, kulturni klopi in kriminalci na kolesih uživajo na morju!

Foto: Facebook.com

Absurdno! Ta petek jih ni bilo več kot petdeset.. Njihov sistem se je sesul po poraznem množičnem sklicu Janulovih lenuhov, Ličininih kriminalcev, sindikalnih zajedavcev in Štruljevih svizcev in KULovih, njim podobnih  zgubah! Skratka, levičarji so pojedli sami sebe! Vsaj tako se zdi!

Lahko pa slika zelo vara! Ne, da bi se naveličali vpiti skrajno neprimerna gesla zoper Janše in izražati neprimerne slogane zoper drugače misleče, niti jim ni pošla volja zaradi spoznanja, da jim ni pomoči, da se brezuspešno trudijo uničiti začeto novo napredno dobo Slovenije in niti ne, ker vidijo, da jim krila neskončnega grabljenja in življenja brez dela na račun državnega financiranja vsak dan bolj režejo in jih kmalu več ne bo!! Niti niso utrujeni od nekaj sto metrov poganjanja koles na teden, hujskanja.. Vzrok je  poletju!!!

In zopet ne samo v poletju, odpravi ukrepov zoper Covid 19, ne! Ni jih več zaradi njihovih lenih genov, nesposobnosti hoditi, delati, ustvarjati, službovati, narediti nekaj koristnega! Enostavno gre za del populacije, ki po večini nima korenin svojega izvora na naših tleh ali pa so povsem izgubljeni Slovenci, ki so zaradi vzgoje staršev tako umsko , še bolj verjetno pa fizično nesposobni karkoli premakniti! Še sami sebe ne..

Glavni vzrok za njihovo izginotje je poleg temperature, prirojeno lenobo in zaslužkarstvo ali na povsem lahek način pridobivanja privilegijev ali življenja pri levičarsko usmerjenih starših, ki so se vse življenje redili ob denarju , ki ste ga vi plačevali v državno blagajno je v Janševih turističnih bonih!! Res je, za njihov trenutni mrk ali propad je kriv Janez Janša in njegova vlada! Če so še tako proti njemu, odklanjanju ukrepov, zanikanju epidemije in prti poštenemu delu in našim usmeritvam k uspešnosti Slovenije pa tudi njenega predsedovanja EU, nikakor niso proti turističnim bonom!! Brž, ko se je malo otoplilo, ko je temperatura zrasla nad 20 stopinj celzija, že so se preselili v apartmaje, hotele, turistične objekte..

Ali pa na obalo v hiše in stanovanja njihovih staršev, državnih funkcionarjev, sodnikov, tožilcev, oficirjev JLA ali strogo levo usmerjenih tajkunov, ki so si vsi po vrsti pridobili lastništvo na hrvaškem in naši obali na »pošten« način!

Brž, ko je bila prva priložnost, da požrejo darila Janše, niso bili več proti njemu, niti več zagrizeni borci za prevzem oblasti! Mrak jim je padel na oči, ne vidijo več niti Fajonke, ne Šarca, ne Svizca, Janila.. Nikogar ne vidijo!! In niti ne slišijo več  laži in reklame za komunistične Kulovce, ni slišijo  Čordića, Wernerja, ne pozivov RTV SLO, POP TV, Dnevnika, levičarskega Reporterja, Večera k nestrpnosti, ne slišijo laži o »napadih na svobodo novinarjev« , ni vidijo in ne slišijo niti komunistov zasidranih v Bruslju in Strasbourgu.. Nič!! Megla, tema, kot divji petelini, ki se parijo.. Slepi, gluhi, onesposobljeni od ljubezni! Od ljubezni do turističnih bonov in vremena, ki sta je omogočila še manj naporne službe od dve urnega kolesarjenja na teden po Ljubljani! Ta »služba« jim je na vsem lepem preveliko breme, raje so se ulegli po plažah in potiho hvalijo Janeza Janšo in vreme! Zato predlagam, da letos bone namesto po 50 eur povišajo na 200 kot lani.. Vsaj čez poletje bo mir pred njimi, dobro se bodo spočili od napornega življenja jesti in piti na naš račun pa še sramote v Evropi ne bodo delali..

Pavel Rupar