Osamljeni jezdec – tako želijo nekateri mediji prikazati Janeza Janša – ne vidijo pa konjenice, ki mu sledi!

Foto: pixabay.com

Bedne in neresnične objave, ki si sledijo v teh dnevih se kar vrstijo. Tisti, ki spremljamo politiko in stanje v državi smo zaradi tega začudeni – od kje jim toliko neresničnih podatkov? Zakaj takšna manipulacija s podatki, ki prikazujejo povsem nekaj drugega od tistega, kar poročajo?

Poglejmo realnost:

– takoj, ko so Janez Janša, Zdravko Počivalšek, Matej Toninom in dr. Aleksandra Pivec dosegli sporazum, se je začelo obdobje nove vlade.

– vrženi so bili v obvladovanje zdravstvene krize in se tega projekta uspešno lotili – kot kažejo raziskave, Slovenci zaupamo vladi in dosledno upoštevamo njene ukrepe.

– Šarec, ki je tako strahopetno odstopil v času zdravstvene krize, pa bi sedaj, bi po enem mesecu, ko je vzpostavljen red – z novo Janševo vlado – spet rad prevzel oblast?

– Židan, ki je že tako ali tako skrit nekje v naših gozdovih (seveda kot partizan in živi v letu 1945), bi pa rad urejal naše razmere in to tako, da bi nas poslal na volitve?

– Levica trosi na vseh sejah v DZ takšne neumnosti, da se sprašujemo – so ti poslanci še “prizemljeni” ali prosto plavajo v vesolju?

– stranka Alenke Bratušek se lahko pohvali z izvrstno poslanko Mašo Kociper, ki na seji trdi, da imamo občino, ki meri 7 kvadratnih metrov?

Do sem vse lepo in prav – vemo kako stvari stojijo. Toda vmešajo se mediji in nas začnejo prepričevati, da je v resnici vse narobe.

Prav ti mediji, ki so nam zamolčali resnico, ki se je dogajala v Italiji in nam vrteli posnetke Šarca, ki je govoril, naj ne delamo panike.

Da je še huje – mi te medije plačujemo in razumljivo bi moralo biti, da imamo pravico zahtevati objektivno poročanje.

Tako pa lahko gledamo, kako laži postanejo kar naenkrat resnica. Laž toliko časa ponavljajo, da se celo vsak realen človek začne spraševati – kaj pa, če je to res?

Kako to ustaviti?

Po zdravi kmečki pameti – verjemite zgolj temu, kar sami vidite in občutite!

Mikki