Z veseljem sporočamo, da je Občina Prebold postavila RTK (Real Time Kinematic) anteno, ki je namenjena brezplačni uporabi za občane Prebolda in sosednjih občin. Nova pridobitev bo pripomogla k boljšemu in lažjemu delu kmetovalcev ter drugih uporabnikov, ki potrebujejo natančne geolokacijske podatke.

Kaj je RTK Antena?
RTK antena omogoča izjemno natančne geolokacijske podatke v realnem času, kar je še posebej koristno za kmetovalce pri načrtovanju in izvedbi različnih kmetijskih opravil, kot so setev, gnojenje, škropljenje in žetev. S tem bo delo postalo bolj učinkovito in natančno, kar bo prispevalo k višji produktivnosti in boljšim pridelkom.

Kako do Brezplačne Uporabe RTK Signala?
Za uporabo RTK signala je potrebno izpolniti prijavni obrazec, ki je objavljen na naši spletni strani www.prebold.si. Obrazec je potreben, da vas lahko obvestimo v primeru izpadov ali najavljenih vzdrževalnih del.

Povezava do obrazca: Prijavni obrazec za uporabo RTK signala

Prednosti Nove Pridobitve
Povečana natančnost: RTK signal omogoča natančnost do nekaj centimetrov, kar je bistveno boljše kot običajni GPS.
Boljše načrtovanje: Kmetovalci lahko bolje načrtujejo svoja opravila in tako prihranijo čas ter sredstva.
Izboljšana produktivnost: Natančno kmetovanje vodi k večji učinkovitosti in višjim pridelkom.
Kontakt Za dodatne informacije in pomoč pri izpolnjevanju obrazca se lahko obrnete na Tomaža na telefonski številki 051 367 723.

Vabimo vse zainteresirane občane in kmetovalce, da izkoristijo to priložnost in se prijavijo za uporabo RTK signala. Skupaj lahko prispevamo k razvoju in napredku naše skupnosti.

 

 

Spletno uredništvo

VIR: Občina Prebold