Ne boste verjeli, kateri domoljub in borec bo kandidiral na listi Povežimo Slovenijo!!!

Mož, ki je prestal nič koliko obtožb, izmišljenih afer in šel preko vseh laži, ki so mu jih podtaknili politični nasprotniki, mož, ki se še vedno bori proti krivi obsodbi slovenskih sodišč, zaradi katerih je moral celo v zapor. Borec, ki je poleg zmag nad krivico in lažmi premagal tudi raka!!

Foto: Pavel Rupar

V Tržiču bo na listi Povežimo Slovenijo kandidiral nihče drug, kot bivši župan Tržiča in nekdajni poslanec Državnega zbora Pavel Rupar!

Nam je zaupal, da je bila odločitev po lanski hudi preizkušnji in borbi z težko boleznijo, zelo težka! Vendar je, tako pravi, začutil, da še ni naredil dovolj za Slovenke in Slovence, da ima še za popraviti stvari iz preteklosti in ogromno narediti za prihodnost! Poznamo ga po govorih, kjer je uporniško povedal, kar komu gre brez dlake na jeziku in imel zelo velikokrat tudi povsem prav! Pravi, da čuti, da se mora boriti za vse, ki so in ki še trpijo krivico, ki iščejo pravico zase in svoje otroke in vnuke. Da so marsikateri zelo prikrajšani za dobro , ki jim pripada ne glede na narodnost in vero in da je njegov namen kandidature tudi odprava neupravičenih privilegijev ljudi, ki na račun drugih bogatijo in z lažmi in aferami iščejo svojo korist! Pa tudi za popravo vseh krivic krivično obsojenih in trpečih zaradi pokvarjenega sodstva in politike, ki smo jih bili deležni vse predolgo!

Z vero v Boga in s podporo družine zaupa Tržičankam in Tržičanom, za katere bo tako, kot nekdaj, zastavil ves vpliv in vse svoje dobro ime za ponoven začetek in razvoj Tržiča, ki ga zadnjih petnajst let enostavno ni več!

Za glas prosi vse občane Tržiča, mi pa mu želimo, da ga uslišijo, ker mora Tržič po dvajsetih letih zopet dobiti poslanca, ki se bo boril za njih, za razvojna sredstva in dobro ime Tržiča, ki je nekoč že bilo!

H podpori se pridružuje tudi dr. Ernest Petrič, ki je po rodu iz tega Gorenjskega mesta!