Mozirski gaj končno ponovno odpira svoja vrata.
Prihaja 8. Božična bajka Slovenije.

Z 2. decembrom 2023 se bo Mozirski gaj ponovno odel v praznično vzdušje
in zasijal v prazničnih lučkah.

Prižgalo se bo kar 1,8 milijona lučk in nas prepričalo, da čudeži obstajajo.
Še posebej v tem posebnem času leta polnem čarobnosti.

Božična bajka Slovenije – že 8. po vrsti – bo letos odprta
od 2. 12. 2023 do vključno 7. 1. 2024, vsak dan od 16. do 21. ure.

Tudi na letošnji Božični bajki Slovenije se boste lahko sprehodili med tematskimi vrtovi in v vsakem kotičku parka začutili praznično vzdušje ter skupaj z nami tudi hvaležnost, da smo vas lahko po avgustovskih katastrofalnih poplavah tako kmalu ponovno povabili v naš čudoviti park – in to z vašo pomočjo. Pri sanaciji parka ste namreč sodelovali mnogi posamezniki in skupine, ki ste nam pomagali, da lahko ponovno odpremo svoja vrata in zasijemo v vsej svoji lepoti. Brez vaših pridnih rok in odprtih src nam zagotovo ne bi uspelo, zato iskrena hvala.

Prav ta hvaležnost in žarek upanja sta nas prepričala, da bo tokrat v času Božične bajke Slovenije naša čudovita mavrica odeta v mavrične barve in nas s tem spomnila, da za vsakim dežjem posije sonce. Evropski drevored bo zažarel v beli barvi, ki simbolizira mir in harmonijo ter sodelovanje in prijateljstvo. Začarano vas pa bomo z roza barvo spremenili v pravi pravcati Barbie svet. Znamka Barbie je polna nostalgije in nas vedno popelje nazaj v otroštvo, hkrati pa s seboj nosi tudi pomembna sporočila – sporočila samozaupanja in samozavesti ter lepote raznolikosti.

Seveda bodo tudi to zimo naš park obiskovali dobri možje, stojnice bodo ponujale atraktivna darila domačih obrtnikov in pridelovalcev, vsekakor vas torej čaka še marsikaj zanimivega, zato tudi letos enostavno morate obiskati Božično bajko Slovenije v Mozirskem gaju.

Obiščite Mozirski gaj tudi to zimo
in začutite pravljičnost adventnega časa.
8. Božična bajka Slovenije vas vabi v pravljični svet čudežev.

 

 

Spletno uredništvo

VIR: Maja Horvat, vodja PR za Mozirski gaj