Milka, ne uniči slovenske desnice!!

Foto: Ljudmila Novak Vir:.https://nsi.si/
Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

včasih se pa resno sprašujem, kaj je ljudem, da na vsem lepem postanejo iz pohlevnih, vernih in mirnih ovčic volkovi, hijene.. Je to denar, slava, je to lažno in navidezno trepljanje hinavcev po rami, je to laskanje, morda ljubimec.. Morda pa le osebna, strastna in nepremagljiva ambicioznost in dokazovanje moči s prej omenjeno podporo nekomu, ki te je prerasel že v otroštvu, kaj šele prehitel v kasnejših letih.. Pišem o Ljudmili Novak, poslanki v Evropskem parlamentu in nekdanji predsednici Nove Slovenije..

da je gospo popadel in obsedel notranji zli duh je dolgo jasno! Ta deluje tako, kot se gospa kaže v javnosti: naučeno prijazno, deluje mirno, smehlja se vsem in se vsem tudi dobrika! Vmes pa nič kolikokrat skozi zobe sikne ime Janša, opomni, kako ni prav twittnil in kako bi ona drugače! Tako, kot so jo na levi strani ekstremisti naučili. Z nasmeškom ampak skozi zobe!! Na vsem lepem se je povzpela na drugo, celo na prvo mesto najbolj priljubljenih politiko v državi, čeprav niti sama ne ve zakaj! A tako zgodbo in igro, ki jo režirajo komunisti, glavno vlogo pa igra Ljudmila Novak, smo že videli! Scenariji so povsem identični, le junakinja levega, komunističnega pola je druga!

Dva cilja imajo levičarji zajeta v tej igri: prvi je oslabiti predsednika Nsi in ministra za Obrambo g. Mateja Tonina! Na lestvici priljubljenih politikov se vedno znajde v spodnjem delu prirejenih in lažnih anket, stranka Nsi pa je komaj opazna na lestvici in vsak mesec bolj tone.. Seveda so rezultati anket , ki jih naročajo skorumpiranci na RTV SLO, POP TV in morda še na glavnih treh komunističnih časopisih Delo, Večer in Dnevnik.. S povzdigovanjem tovarišice Novakove je cilj viden od daleč! Ne bo dolgo dan, ko bo pokazala s prstom na Tonina češ, poglej kako pod njegovim vodstvom Nsi tone, krivo pa je sodelovanje z Janšo v vladi, ki itak po mnenju komunistov in seveda absolutne Ljudmila Novakove, dela nepopravljivo škodo Sloveniji in maže ugled države v Evropi! Čeprav je sama s kolaboracijo z levičarji absolutno povsem in edina odgovorna za posledice blatenja in laži, ki jih sami in sama prodaja v Bruslju! Tako se umetno ustvari nezadovoljstvo v stranki Nove Slovenije in posledično negodovanje in nagovarjanje k zamenjavi Tonina in izstopu iz koalicije.. Pa smo tam.. A gospa tega ne dojame, ne vidi ali pa noče videti! Ji je obljubljeno veliko in preveč?

Vsekakor! Upravičeno trdim, da ne dojame! Že ko sva bila skupaj v Strassbourgu poslanca v Svetu Evrope prav globokega razmišljanja ni premogla. Niti sklepanja! Pa ne želim biti žaljiv, sem le odkrit in povem, kar si mislim. Kot vedno! Kar smo ji ali sem ji povedal, to je doumela! Tako, kot ji sedaj tvezijo komunisti, ki ji dajejo vloge in naloge in to pridno naredi! Ne razmišlja.. Tudi trditev, da ne vidi posledic, drži kot pribito! Njena dodana vrednot v vsem tem je abicioznost! Neskončna in nepremagljiva ter narkomanska odvisnost, ki temelji na lažnem povzdigovanju njene priljubljenosti in mestih, ki jih zaseda na lestvicah, izdelkih levičarskih medijskih hiš! Taki osebi pa ni  treba dvakrat reči, da je »mati naroda«, no če še ni, jo bodo pa s predsedniškimi volitvami naredili! Kaj boljšega za Ljudmilo ne bi moglo biti! O tem zagotovo sanja.. Če drug ne, ji je Milan Kučan vlil te sanje..

Ampak gospa Ljudmila! Ali to pri Krščanskih demokratih in Novi Sloveniji nismo že videli? Ali ni to pred desetletjem in več enako ambiciozno in z lažnimi utvarami, kako oh in sploh ima ljudstvo rado Lojzeta Peterleta, že bilo videno?! Ali ni takratni samooklicani kandidat za predsednika države kar sam postavil pomladne stranke pred dejstvo , da je to on in nihče drug? Je! Vam jaz povem, ker sem taistega kandidata tri noči gostil na tajnih sestanki ob slovenski obali v mojem stanovanju, kjer se je dogovarjal o vsem mogočem in nemogočem s »podporniki«! In na koncu.. Ja, je zmagal na kratki progi, v prvem krogu! V drugem ga je Kučanova in LDS Golobičeva mafija dobesedno zmlela.. Se spomnite norega Danila Turka? Prav ta pajacko je bil potem izbran s strani komunistov in naredil škode, kot nihče drug.. G. Peterle pa .. Ah! Tako, kot vi, gospa Ljudmila Novak, ni naredil nič! Z dolgim nosom je odšel v pozabo, desnica se dolgo let ni mogla sestaviti, ker so bile zamere do Krščanskih demokratov med narodom prevelike, rezultat je bila neprecenljiva škoda levičarjev na oblasti, preganjanje kristjanov, sojenja desnih politikov in zaporne kazni, vzpon komunističnih medijev in milijarde pokradenega denarja.. In kriv je bil Janez Janša! Ne zato, ker Janša obstaja pač pa zato, ker je prav v vas, posameznimi prenapihnjencih ta strast po oblasti, ploskanju, hvaljenju , dobrikanju in seveda tudi  denarju prepojena s sovraštvom do njega in iz tega nenehno nasprotovanje, srd, sikanje in sovraštvo! Za vas gospa, cena, ki jo bo plačala desnica in mi z vidika vašega početja ni pomembna! Boli vas! Vse, dokler vas režiserji, ki vas imajo za lutko in ovco ne bodo porinili v brezno, boste hodili tudi okoli škofov, duhovnikov in molili jezik, da vam položijo hostijo nanj.. Da je to greh? Briga vas! Če ga ne vidite v svojem delovanju, v svoji igri, ga ne vidite niti pred Bogom!

 

Pavel Rupar