Mi z maskami – nekateri pa ščuvajo ljudi, ali – kdo si želi še več mrtvih?

Foto: Vir- https://www.facebook.com/KaosvSloveniji/videos/4109881219029314

Prav nenavadno je, kako se navadni ljudje držimo priporočil in dosledno upoštevamo nasvete strokovnjakov – medtem ko pa se tisti, ki jih v resnici mi plačujemo, takole norčujejo iz zdravstvene stroke – oglejte si tale video:

Link TUKAJ!(Vir ,;https://www.facebook.com/watch/?v=4109881219029314)

Čudi nas predvsem to, da peščica neodgovornežev povzroča takšno zmedo med našimi državljani – je to res potrebno?

Najprej so bili proti nošenju mask in nas bombardirali s plakati, izjavami in podobno – zdaj so pa kar naenkrat branitelji svobode, za nošenje mask in podobnih skrajno nelogičnih opazk – kot kameleoni.

In zakaj se to dogaja – ker si na zdravju ljudi želijo spet zavladati. Neuspešni, pokvarjeni in velikokrat lažnivi, bi spet odločali o naših življenjih.

Hvala Bogu, da narod uporablja zdravo kmečko pamet in ne naseda njihovim sprevrženim manipulacijam.

Najbolj zanimivo pri vsej tej groteski je pa to, da sta na primer Fajonova in Šarec na vprašanje, “kakšni ukrepi bi bili po njunem mnenju potrebni za zajezitev širjenja virusa” – odgovorila – zamenjati vladnega govorca Kacina in strokovnjaka Kreka (https://www.nijz.si/sl/vodenje-nijz-prevzel-milan-krek).

Česa bolj neumnega še nismo slišali – in potem se ne gre čuditi, da tudi vesti nimajo in jim je prav vseeno s kakšnimi nevarnimi sporočili polnijo glave državljanom.

Nošenje mask je naša zaščita, komu še to ni jasno?

In tega spoznanja nam ne morejo vzeti niti posnetki, ki ste jih lahko videli v zgornjem videu.

Nosite maske, umivajte se roke, ne družite se, ne hodite v druge občine in ostanite zdravi!

Mikki