FONTANA PIVA ZELENO ZLATO JE Z APRILOM PONOVNO ODPRLA SVOJA VRATA

Vir: zkst-zalec.si

Fontana piva Zeleno zlato je po nekajmesečnem premoru s 1. aprilom ponovno odprla svoja vrata. Na predvečer odprtja, v petek 31. marca, so ob 19. uri fontano slavnostno ponovno odprli. Ta večer je Fontana Zeleno zlato dobila tudi svojega ambasadorja Tadeja Toša. Program je povezovala Bernarda Žarn, po uradnem odprtju pa so za zabavo poskrbeli člani ansambla Donačka. Vrček in pet polnjenj je v petek, na predvečer odprtja fontane, od 17. ure naprej stal le tri evre.

Vir: zkst-zalec.si
Vir: zkst-zalec.si

Fontana v Žalcu vas letos vabi v nekoliko prenovljeni obliki. Pivo si lahko natočite iz šestih pipc, sedma pa je vodna in je namenjena izpiranju vrčkov. Za vrček in pet polnjenj po 1 deciliter piva, boste po novem odšteli 8 evrov, kar je kar 2 evra več kot lani. S pestro ponudbo so na Kuhni pri fontani prvi dan nove sezone obiskovalce pričakale dobrote žalskih gostincev.

 

Vir: zkst-zalec.si

Lani je fontano v samo dveh mesecih delovanja obiskalo več kot 36 tisoč obiskovalcev, prodalo se je 36.136 vrčkov piva, letos pa so v pričakovanju sto tisoč obiskovalcev. Napovedujejo pa še, da bodo na tržnici pri fontani vsak vikend do konca oktobra popestrili z zanimivim dogajanjem.