Dnevni pregled kronike

Fotografije je simbolična

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 164 klicev občanov. 55 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

 

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali na relaciji Sele – Slovenj Gradec. Zgodila se je nekaj po 17.uri. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca,in je zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljala voznica osebnega vozila. Vozili sta trčili. V trčenju sta se oba voznika lažje poškodovala.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so okoli 21. ure obravnavali v Cerovcu, kjer je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dramelj proti Šentjurju, zapeljal v desno  z vozišča. Voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Nekaj čez 18. uro so bili obveščeni o požaru na območju Šentjanža pri Dravogradu, kjer je zagorel večji objekt, kjer opravljajo razreze hlodovine. Z ogledom kraja požara nadaljujejo danes.

Iz garažne hiše v Velenju je neznani storilec ukradel osem gasilnih aparatov, sedem pa jih je poškodoval.

 

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska postaja Celje