Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 200 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, en klic s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in dve prometni nesreči z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami smo obravnavali nekaj pred dvanajsto uro, v Žalcu. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je izsilil prednost vozniku osebnega vozila. V trčenju se je povzročitelj lažje poškodoval.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami so obravnavali danes zjutraj nekaj pred šesto uro v Laškem. V prometni nesreči je voznik osebnega vozila izsilil prednost voznici osebnega vozila, ki se je v prometni nesreči lažje poškodovala.  

Vozniku, ki je na območju Celja vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli vozilo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat. Enega kršitelja so pridržali.

Kriminaliteta

V Šmarju pri Jelšah so policisti obravnavali tatvino plinskih jeklenk, ki jih je neznani storilec odtujil iz kovinskega skladišča trgovine v katerega je vlomil.  

V Celju na Ljubljanski cesti, je neznani storilec iz osebnega vozila odtujil registrski tablici z oznako LJ 90-FKZ.

Nesreča na smučišču

Včeraj v dopoldanskem času so policisti na smučišču Pungart na Kopah, obravnavali poškodbo smučarke, ki je sama padla in se lažje poškodovala.  

Pazite nase!

 

Spletno uredništvo

VIR: Policijska uprava Celje