Delavci Gorenja sila nezadovoljni – naš včerajšnji članek jih je razjezil!

www.gorenjegroup.com

V komentarjih na medmrežju pojasnjujejo, da niso vsi dobili enakega dodatka in da so velike razlike med različnimi sklopi v Gorenju.

Seveda se opravičujemo, vendar mi samo posredujemo podatke, ki jih prejmemo – torej –  sindikat je objavil sledeče sklepe:

  1. Skupščina SKEI Konference PS Gorenje zahteva uvedbo oz. izplačilo enotnega dodatka k plači za uspešnost v izrednih razmerah za vse zaposlene za mesec avgust september, oktober in november 2020, in sicer v višini 0,75 evra bruto na uro. Dodatek k plači za mesec avgust mora biti izplačan najkasneje do 30. 9. 2020.
  2. Skupščina SKEI Konferenca PS Gorenje hkrati podaja zahtevo za dvig vseh osnovnih plač s 1.1. 2021, ki ne sme biti nižji od 10 odstotkov.
  3. V torek, 22. 9 2020 sindikat prične z zbiranjem podpisov v podporo stavki, ki se bo izvedla, v kolikor ne bi bile uresničene navedene zahteve od zgoraj navedenih rokov.

Za vse, ki se jezite glede našega poročanja – informacije prejemamo neposredno od vas. Pišite nam – in mi bomo pisali o vaših problemih!

Zagotovljena je anonimnost, vendar vas opozarjamo, da bodo vaše navedbe vsekakor preverjene – zaradi naše verodostojnosti.

Zagotavljamo pa vam, da boste tudi ob našem zbiranju podatkov ostali anonimni – potrebujemo vaš glas in pričevanja o dejanskem stanju v Gorenju!

Sporočite nam, kaj vas teži in kaj se vam zdi krivično.

SAŠA novice