Članek, ki ga pišemo, vas ne bo zanimal, pa čeprav vi plačujete “banksterje”?

Tako je pač pri nas – nikogar od najnižje plačanih delavcev in upokojencev na robu preživetja ne zanima zakaj je tako.

Najpogostejši stavek, ki ga slišimo je – me ne zanima politika.

Kaj res ne veste, da politika kroji vaše plače in pokojnine? Se res ne zavedate, da moramo biti v življenju živi, dejavni, ali pa z nami pometajo?

RTV (bančna luknja – ob 20. uri, 8. 3. 2018) je imela oddajo o bančni kraji, ki ste jo vi plačali, ko ste dokapitalizirali banke! Vas še vedno ne zanima, zakaj ste določenim kupili jahte, vi pa zbirate drobiž za kilogram kruha?

In oddaja, ki jo omenjamo je bila tako precizna, da bi ji že skoraj verjeli, če ne bi znali razmišljati.

Za takšne organizirane kraje je potrebno vodstvo.

Nekdo ali nekaj njih, ki so usmerjali delovanje bančnikov in pomagali pri kraji. Vsi ti “podložniki” (uslužbenci bank) so sledili velikim zadaj in so naenkrat postali postranska škoda – žrtvovani bodo za višji cilj – tistih zadaj, še bolj bogatih, ki lahko organizirajo plačane volitve, imajo oblast in sposobnost poneumljanja naroda (v lasti imajo tudi medije, ki jih prav tako plačujete vi! Na primer RTV, ki se v omenjeni oddaji dela, da nekaj raziskuje – pove pa zgolj tisto, kar že tako vemo – in ne razkrije ozadja, tistih, ki res kradejo naš denar.).

Torej – kar se tiče tega, da ves čas nekaj plačujemo, da imamo vedno višje davke, da vedno bolj slabo živimo, da je vedno več revščine – bi po vsem tem še vedno rekli, da nas ne zanima politika in da ne hodimo na volitve?

Pamet v glavo in v noge – pojdite na volitve, izberite program, za katerega upate, da vam bo izboljšal trenutno stanje – nikar ostajati doma in upati, da bodo drugi že izvolili prav. Zakaj le? Če lahko delate, živite in odločate o svojem življenju – morate na volitve, ker drugače ne bo sprememb in bomo še vedno plačevali že tako bogate in privilegirane. Takšna ponižanja, da vas ves čas uradno kradejo, se morajo nehati. Prav tako je povsem neprimerno voliti nove obraze brez programov (to je čisto zavajanje volilnega telesa – nov obraz, ki privleče v državni zbor same znane obraze, ki jih je zgodovina, zaradi njihove nesposobnosti in dvoličnosti, že zdavnaj pometla pod preprogo).

Obstaja pa še ena možnost, ki jo seveda lahko izberete – da pustite to nemogoče stanje do takrat, ko vam prvič ne bo nakazana pokojnina ali plača?